Halálra késelte munkatársát az üzbég férfi, mert eltűnt a szalámija

2023. november 09. 10:51

Azzal vádolta meg, hogy ellopott tőle egy rúd szalámit. Nem sokkal később gyomortájékon és felkarján is megvágta.

2023. november 09. 10:51
null

Emberölés bűntette miatt vádat emelt a Heves Vármegyei Főügyészség egy üzbég férfi ellen, aki késsel halálos sérülést okozott munkatársának. A 24 éves vádlott és későbbi áldozata – mindketten üzbég állampolgárok – munkavállalás céljából, engedéllyel tartózkodtak Magyarországon és azonos munkahelyen dolgoztak. Egy ideig közös szálláson is laktak, ezért ismerték egymást. 

A munkatársak között tavaly decemberben romlott meg a viszony, amikor a fiatalabb férfi azzal gyanúsította meg ismerősét, hogy az ellopott tőle egy rúd szalámit. 

A köztük feszülő konfliktust a vádlott nem sokkal később, éjjel akarta rendezni, ezért haragosa keresésére indult, aki éppen Hatvanból, egy születésnapi rendezvényről, ittasan kerékpározott szálláshelye felé, Kerekharasztra. 

A két férfi végül egy útkereszteződésben futott össze, ahol a vádlott azonnal kollégájára támadt: a helyszínre magával vitt késsel gyomortájékon szúrta és egyik felkarján is megvágta. Ezt követően levette az addig viselt gumikesztyűjét, a közelben a késsel együtt eldobta, és elmenekült a helyszínről. A sérült még vissza tudott térni a szállására, a mentők onnan vitték kórházba, ahol azonban a szakszerűen elvégzett életmentő műtét ellenére a férfi meghalt – idézte a vádiratot a helyettes szóvivő. 

A főügyészség nyolc év börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyben eljáró bíróságtól arra az esetre, ha az elkövető beismeri a bűncselekmény elkövetését, emellett javasolta azt is, hogy a vádlottat 10 évre utasítsák ki Magyarországról.  

(MTI)

Nyitókép: Marc Chapeaux / AGF / AFP

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
backstablive
2024. január 02. 09:09
A török kès nèlkül nem török.
5m007h 0p3ra70r
2023. november 09. 21:25
>>>szutykok5m007h 0p3ra70r 2023. november 09. 18:07 de te azért csak nyugodtan vinnyogj tovább a csökött agyaddal a nyugatra mert gazdasági migránsok oda is mennek:<<< Mi köze a nyugatnak ahhoz, hogy ppírok nélkül nem grasszálhat senki Magyarországon legálisan? Sikerült fullba tolnod a kretént barika. Ismét, szokasod szerint. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
szintetikus
2023. november 09. 17:44
ez már az orbán kultúr kör? :DD
Dunhill67
2023. november 09. 17:37
"A főügyészség nyolc év börtönbüntetés kiszabását kérte az ügyben eljáró bíróságtól arra az esetre, ha az elkövető beismeri a bűncselekmény elkövetését, emellett javasolta azt is, hogy a vádlottat 10 évre utasítsák ki Magyarországról."....rossz megközelítés....az a büntetés 20+ évtől kellene indulnia egy kies kőbányában valahol üzbegisztánban és a büdös életbe nem léphetne be Magyarország területére
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!