Schiffer majdnem megsajnálta Farkasházyt, de aztán eszébe jutott, hogyan karaktergyilkolta a Hócipőben a balliberális kánon ellenfeleit a Heti Hetes-szereplő

2023. december 13. 12:01

Schiffer felidézte azt is, Farkasházy a 2013-as szárszói szektagyűlésen éppen a legnagyobb ellenzéki párt vezérét tessékeli az Amerikából hazaröptetett Bajnai Gordon mögé.

2023. december 13. 12:01
null

Facebook-oldalán reagált Schiffer András a 24.hu Farkasházy Tivadarral készített interjújára, amelyben az egykori Heti Hetes-szereplő bizonygatja, hogy mennyire szereti a magyar focit, és hogy ki mindenki sztárral ápolt jó kapcsolatot, valamint arról panaszkodik, hogy mennyire megviselte, amikor egy régi Egyenes Beszéd- interjúból készült ATV-s cikket félreértelmezve arról írt a jobboldali sajtó, hogy ő a válogatott ellen szurkolna, mert ha kikapnak a magyarok, Orbán Viktornak lenne egy rossz napja.

„Noha Bohár Dániel telefonos permormanszai általában szórakoztatóak, a Farkasházyval folytatott kicsit sem az. Az interjú végére majdnem megsajnáltam Farkasházyt” – kezdi Schiffer, hogy aztán rámutasson az érme másik oldalára is.

Mint az egykori LMP-elnök írta, Farkasházy megsajnálása előtt eszébe jutott az a feljogosítottság, amivel Farkasházy „végigszáguldott a rendszerváltás utáni évtizedeken: az utolsó filmkockán, a 2013-as szárszói szektagyűlésen éppen a legnagyobb ellenzéki párt vezérét tessékeli az Amerikából hazaröptetett Bajnai Gordon mögé.”

Eszembe jutottak azok a csöppet sem humoros és a kipécézettek emberi méltóságát egyáltalán nem kímélő karaktergyilkosságok, amelyekkel a Hócipő évtizedeken keresztül hergelte a közönségét a haladó főárammal szembe úszó, vagy abból éppen kibeszélő újságírókkal, művészekkel, politikusokkal szemben”  – idézte fel Schiffer.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Farkasházy Tivadar

24.hu

Idézőjel

Ma már nem állnánk szóba egymással. Megbocsáthatatlan, amit ezzel az országgal tett. Interjú.

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Szentesi Zöldi László

Facebook

Idézőjel

Ahonnan Farkasházy érkezett, ott nem tanítottak ilyesmit.

Nyitókép: képernyőmentés

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Advocate
2023. december 13. 18:47
A legótvarabbak közül való feketeöves komunista senkiházi söpredék! Hogy csak így a legfontosabb tulajdonságait, érdemeit ecseteljem. Neki egy baja van, hogy 13 éve elrugdosták a húsos bödön mellől, és ahogy a dolgok mostanában állnak ő már az evilági életeben boztosan nem jut vissza, hogy még egyszer utoljára egy jó nagyot bele kanalazzon!
dryanwolf
2023. december 13. 16:27 Szerkesztve
"Noha..." A 13 aradi vértanú nevének felsorolása: egy kiskorsónak ez "önmagában már egy komoly és nehéz feladat"- de legalább a hívő kretények "hatalmas tapssal" fogadják.
machet
2023. december 13. 15:34
Ezt a torz,betegagyú embert sajnálni?Ütni,vágni,az igen.
alexandrosz-2
2023. december 13. 14:28
Szakasits schiffer egy bukott politikus, aki a kommunista zsidó családja vagyonának és kapcsolati hálójának köszönhetően lehetett libsi zsidónak álcázott kommunista zsidó a gengszertválátást követően is. A NULLA felelősségre vonásnak hála. Ezért a szavai szart sem érnek, ahogyan maga szakasits schiffer sem. Kizárt dolog, hogy a náci rezsim bukása után akár 80 évvel is is náci családi felmenőkkel, nácik által rabolt vagyonnal bármire vihetné a világban. De sajnos a zsidó bármit megtehet, akkor is, ha kommunista gyilkos, vagy azok örököse. Szakasits schiffer takarodj a közéletből, a médiából!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!