Ti dolgoztok, ők meg egyre többet lopnak

2023. december 09. 22:16

A korrupcióellenes világnap szégyennap Magyarország számára!

2023. december 09. 22:16
Gyöngyösi Márton
Gyöngyösi Márton
Facebook

„A mai nap arra kell, hogy emlékeztessen mindenkit, hogy az Orbán Viktor és Rogán Antal nevével fémjelzett rendszer Európa legkorruptabb rendszere, aminek következményeit egy egész ország lakossága nyögi. A Jobbik-Konzervatívok emlékeztet mindenkit, hogy a Transparency International korrupciós listáján idén Magyarország már megelőzte Bulgáriát, így Kelet-Timorral, Burkina Fasóval és a Salamon-szigetekkel áll egy szinten a korrupciós listán, mint Európa legkorruptabb országa. 

A magyar kormány nemhogy nem teljesít jól a korrupció elleni küzdelemben, de korrupt működésével az egész országra, az egész magyarságra rányomja a megbélyegző korrupt jelzőt. 

Az uniós források is azért nem jönnek, mert Orbánék - a strómanokon keresztül - ellopják azokat! Miközben pedig a tisztességes magyar emberek napról napra nehezebb körülmények között élnek, Orbán és közvetlen környezete egyre gazdagabb.

Mi, Jobbik-Konzervatívok azért dolgozunk, hogy ennek a korrupcióra, kizsákmányolásra épülő rendszernek véget vessünk! Első lépésként haladéktalanul csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez!

‼A tisztességes magyaroknak igazság, a korrupt szereplőknek pedig méltó büntetés jár!”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mirage-2
2023. december 10. 22:17
Te beszélsz te mocskos NÁCI Te jobbik szégyene . MAGYORSZÁG SZÉGYENE
2023. december 10. 19:10 Szerkesztve
Újabban topológiával fogllkozom, ez a matematikának azaz ága, ami a dolgok térbeli elhelyezkedésével foglalkozik. Éközben ugrott be az a rejtélyes topológiai kérdés, hogy Gyurcsány számtalan seggnyalói (Gyöngyösitöl végig az alvégen...) hogyan tudják azt megoldani, hogy mind hozzáférjenek. Az ugyanis 3 dimenzióban nem megy, de ha Fecó alfele 4 dimenziós akkor igen. De az a kérdés, hogy kinek miböl mennyi jut, még így is nyitott...
2023. december 10. 18:59 Szerkesztve
Érdekes dolgok vannak..... Kedvenc játékom szavak, kifejezések, nevek betüit átrendezgetni, találgatni, hogy mi mindent lehet azokból kirakni, (ezt anagrammának hívják) Ez akkor érdekes, amikor az új kirakott szónak valahogy köze van az eredetihez. A "korrupció" szó is egy ilyen eset, azt lehet belöle kirakni, hogy: "URI POKRÓC" - azaz a korrupció a gazdagok amin kényelmesen el tudnak nyújtózkodni, vagy éppen be tudják magukat melegen takarni. (az ékezet hiányától tekintsünk el..)
Palatin
2023. december 10. 18:51
Minap írt levelet Klárika, amiben arra kér, hogy mondjam el három embernek, hogy az Orbán család és strómanja vagyona kb. négyszerese a brit királyénak. Erre vissza írtam neki, "Köszi, Klaró, eggyel több okom van, hogy büszke legyek Magyarországra." És örömömben még mellékeltem neki a következö rögtönzött versikét: Arrogáns és fennhéjázó fúria a Klára, Büszke nem lehet az Apró családfára. Ha ö hatalmat kap, nagy lesz annak ára, Egész magyarságunk mértéktelen kára. Öt posztokra jelölni örült gondolat, Vele országunk a múltba visszatolat. Nagyapja likvidált ártatlan foglyokat, Árva népünk hőseit, átkozottul sokat. A Dobrev kislány egy galád bajkeverő, Példaképe ki más, mint Rákosi és Gerő, Nö létére duzzad benne pusztító erő, Az unió hátszelében nagy ricsajt ver ő. Egész társulatuk húzzon a pokolba. Ö terelne minket közös, bús akolba, Ehhez őnagysága lenne a trójai faló. A bolsik világa nem magyarnak való.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!