A maga szempontjából igaza is van Korányinak

2024. január 05. 12:14

Az amerikai baloldal európai elvtársaik segítségével mindent el fog követni, hogy késleltesse az uniós források lehívását.

2024. január 05. 12:14
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A Magyarország kiéheztetésére, az ebből fakadó gazdasági nehézségekre, majd ezekre épített, külföldi zsoldoscsapatok (NGO-k) segítségével végrehajtott puccsra építő Soros -birodalom kudarcot vallott. 

A kormány a brüsszeli pénzek nélkül is jól teljesített és a jogosan nekünk járó források egy részének felszabadítása tovább növelte a mozgásterét.

A harcnak még nincs vége!

Ne legyenek kétségeink, az amerikai baloldal európai elvtársaik és kitartottjaik segítségével mindent el fog követni, hogy legalább késleltesse az uniós források lehívását. Utolsó pillanatig ragaszkodnak a tervhez- hiszen hazai csatlósaiknak mondanivalója nincs, hitelük nulla, így egyetlen esélyük a káosz és zűrzavarkeltés.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Korányi Dávid

Der Standard

Idézőjel

Az Orbán Viktor vezette Magyarországnak szánt tízmilliárd eurós támogatás felszabadítása aggasztó kapituláció az autokrata nyomás előtt.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2024. január 06. 15:27 Szerkesztve
""" RasPutin 2024. január 05. 12:22 A kormány a brüsszeli pénzek nélkül is jól teljesített Olyan jól hogy Lölőnek lett egy yacht-ja és Románia utolért az egyfőre jutó GDPben. Taps! """ --- Rühös komcsi-hazug dollárpropagandista, nem tanultad meg a kacsacsőrt helyesen kirakni általános iskolában? Hungary 16336 USD/capita (Dec22) Romania 12189 USD/capita (Dec22)
dryanwolf
2024. január 06. 05:38 Szerkesztve
"A maga szempontjából..." A képen: Korányi Dávid és Karácsony Gergely találkozása egy éhező magyarral: Kérem, ne késleltessék az uniós források lehívását! Fotó: Kötter Tamás
llnnhegyi
2024. január 05. 15:25
SEMMIBEN! Nincs igaza! Ganyé libbcsikommcsi bűnöző!
Tommaso
2024. január 05. 13:42
Orbán? HAZAÁRULÓ, mert a területrabló, (minket is) gyarmatositó Orosz Birodalom érdekeit a magyer nemzeti érdekek elé helyezi. Nos, az alapképlet az, hogy a magyar emberek nagy többsége a haza szándékos megkárosítását és gyalázását, valamint a hazaárulást soha nem fogja megbocsátani és elfelejteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!