Elloptak egy mentőautót, gyorsan összetörték, majd visszavitték

2024. február 07. 16:37

A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy 31 éves makói és egy 42 éves kiszombori lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak.

2024. február 07. 16:37
null

A makói rendőrök elfogták azt a párost, akik jogtalanul használtak és megrongáltak egy betegszállító gépjárművet Makón. Makó belterületén, egy belvárosi parkolóból még 2024. január 5-e és 7-e között két férfi 

elvitt egy betegszállító gépjárművet, majd miután megrongálták ugyanoda visszavitték. 

Kiderült, hogy a járművel egy parkban korlátnak hajtottak. A rendőrök a nyomozás során azonosítottak egy 31 éves makói és egy 42 éves kiszombori lakost, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatóak. A férfiakat az előállításukat követően a Makói Rendőrkapitányságon hallgatták ki. Vallomásukban mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését. Jármű önkényes elvételének bűntette miatt folyik ellenük eljárás.

Nyitókép: Police.hu

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Takagi
2024. február 07. 18:25
Gondolta, hogy ilyen roncs nem kell neki.
nempolitizalok-0
2024. február 07. 17:22
Vérében volt a vezetés. C válasz lesz Vágó úr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!