Jobbik... Két lábon járó szégyen az egész...

2024. február 09. 13:37

Tiltakozom, hogy erre a szélhámos kamugépre úgy hivatkoznak, mint az „ellenzék köztársasági elnök-jelöltje”.

2024. február 09. 13:37
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

Kamuprofesszor úr befutotta a teljes kört, gratula hozzá! Gyurcsánytól az LMP-n át a Jobbikig, mindig arccal valamiféle a pozíció felé. És mi az igazán vicces? Hogy eddig Gyurcsány volt az egyetlen, aki »teljesített« is csórikám felé, még bőven 2010 előtt. Mondjuk, sok köszönet abban sem volt. Egy szégyen ez az egész, akinek ez kell, az tényleg megérdemli, hogy süllyedjen. 

Oh wait, hiszen pont az történik marha régóta...

Ellenzékiként pedig tiltakozom, hogy erre a szélhámos kamugépre úgy hivatkoznak, mint az »ellenzék köztársasági elnök-jelöltje«, bár ezzel összefüggésben magával az un. ellenzékkel szemben is tiltakoznom kéne. Mert hiába akkor is a Jobbik kényszerítette rá az ellenzékre, már akkor is egy szégyen volt, hogy az meg hagyta. Na mindegy. Hátha kamuprofesszor úrnak végre sikerül, és újra be tud ülni valami pozícióba. Jobbik... Két lábon járó szégyen az egész...”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Attila Kisbenedek / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona.2.0
2024. február 10. 18:49 Szerkesztve
Forgathatjátok ahogy akarjátok, csak a vak nem látja, hogy Magyarország nem szuverén, hanem zsidó tulajdon. Milyen szabadság az, ahol az a szó tilos, hogy ZSIDÓ ? És ha zsidó bűnökről van szó, akkor mélyen hallgat a média. Rózsadombi Paktum ? Külün megegyezés a mindvégig bűnös Izraellel ? Orbán túlzásba vitte a zsidóimádatot. Ez még a vesztét is okozhatja. Az "ellenzék" eszméi mind a talmud alapjára épültek. Belső ellenségei a magyar gójoknak. Benne vagyunk a slamasztikában, mert most meg a zsidóimádat miatt mutogatnak ránk a világ országai.
enes
2024. február 10. 15:23
Ellenzékiként pedig tiltakozom, hogy erre a szélhámos kamugépre úgy hivatkoznak, mint az »ellenzék köztársasági elnök-jelöltje«, --------------------------- Nem volt az?
kuzmics
2024. február 10. 07:13
Duplát kérek!
llnnhegyi
2024. február 10. 00:35
A Jobbik náci párt veszít. Gyöngyösi Márton elqrta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!