Szabó Tímea csúnyán pórul járt, a fagyi visszanyalt

2024. február 28. 16:42

Van még kérdés, kedves Tímea?

2024. február 28. 16:42
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Elindult a tavaszi szezon a parlamentben. A baloldal próbált fogást találni a kormányon és a miniszterelnökön, de mint mindig, most is ők jártak rosszul. Szabó Tímea, a mikroszkóp alatt sem látható népszerűségű Párbeszéd – Zöldek ügyvezető társelnöke a szokásához híven fröcsögve támadt a kormányra:

»A kormány terelése és szánalmas cinikus válasza nem más, mint beismerés. A kormányzati mocsok a kormány legtetejéig, Orbán Viktorig elér. Vagy mondhatjuk úgy is, hogy onnan indul és oda is tér vissza. Mindig. Mindenben. Ahogy a pedofilmosdatásért is Orbán Viktor a felelős, úgy a törvénysértő lehallgatásokért és a végrehajtói korrupciós botrányokért is. Erre a fertőre, amit Orbánék az országgal csináltak, nincs bocsánat!«

A miniszterelnök kristálytisztán elmondta, hogy mi a helyzet. Akik most a jobboldalt támadják a pedofil igazgató ügyében, azoknak felhívta a figyelmét: a pedofil bűnelkövetőt a jelenlegi kormány zárta be, mert a baloldaliak ezt nem tették meg. Ők húsz évig a helyén hagyták, nem folyt ellene következménnyel járó vizsgálat. Ezzel az emberrel szemben 2011-ben a Fidesz-kormány már megindította az első rendőrségi eljárást, ami sikertelen volt, de ebbe nem törődtek bele, ezért lett második vizsgálat, végül a mostani kormány zárta börtönbe. »Pedofiloknak nincs kegyelem!« – szögezte le Orbán Viktor. Azt hiszem erre mondják pestiesen, hogy ilyen, amikor a fagyi visszanyal. Van még kérdés, kedves Tímea?”

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:15
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­­s­­ ­l­á­­­n­y­­o­­k­­ ­­­v­­á­r­­­n­a­­k­­ ­­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
edico
2024. március 01. 17:03
Ez a nő akkor sem érne semmit ha, akkora lenne a tudása mint a pofája.
EX_Terminator
2024. március 01. 01:34
Ezek az utolsó aljas tolvaj korrupt rablógyilkos gazemberek egyszerűen csak hullák. És igen kegyetlenül vissza fog nyalni nekik a fagyi azt garantálom.
papalimapapa
2024. február 29. 14:24
Szabó Tímea Akárhányszor megszólal ez a gonosz kis görcs, annyiszor kell ezt leírni: nem érdemel semmilyen figyelmet. A lényegéből fakadó, betegesen aljas, gyárilag undorító pondró, egy állandóan epét fröcsögő senkiházi, aki alpári módon, hazug vádakkal támad bárkit, aki nem azon a véleményen van, amit őnagysága képvisel. Egy teljességgel elfogadhatatlan figura, a normális ember által tolerálhatatlan kóros személyiségjegyekkel. Önmagában visszás, hogy egy ilyen silány ember a Magyar Országgyűlés tagja lehet. Persze van még a fajtájából jónáhány a baloldali padsorokban, de ez a fehérjehalmaz rendesen viszi a prímet. Egyébként is ennek a nőnek az eredeti neve Timea Sabau. Honnan, miért és ki küldte ezt a luvnyát? Nem magyar! Idegen szívű, koszos kis román anarchista. Ki patronálja? Kinek az érdeke, hogy ez nálunk kavarjon? Inkább nyomjanak be neki egy kis izomlazítót, mert amióta színpadon van, egy merő rángás ez a szánalmas, repedtsarkú CIA luvnya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!