„Hát ezért baromira ártalmas most előjönni ezzel, ebben a helyzetben!”

2024. március 29. 14:46

Olvasóm, Júlia hozzászólása nagyon pontos.

2024. március 29. 14:46
Mérő Vera
Mérő Vera
Mérő Vera
Facebook

„Az eredmény. Egyetlen jogos van köztük, az utolsó, a többi pusztító, kétségbeejtő. Olvasóm, Júlia hozzászólása pedig nagyon pontos: »Az alábbi vélemények erősödtek a videó hatására, amikből nagyon sokat láttam most:

1. Sok feleség visszaél a váláskor azzal, hogy előveszi a bántalmazó kártyát.

2. Az érintett nagyon jól nézett ki korábban, semmi sem látszott rajta, ez bizonyítja, hogy nem történt semmi.

3. A másik érintett (itt a férj) csak tisztelettel és szépen kommunikál a másikról, emiatt biztosan nem lehet bántalmazó.

4. Milyen anya..

5. Minek marad benne…

6. Magánügyekről nem beszélünk, az maradjon a négy fal között..

Hát ezért baromira ártalmas most előjönni ezzel, ebben a helyzetben. Azon túl, hogy eltereli a témát arról, vajon mi is van az ügyészséggel, stb., azt idézi elő, hogy mivel teljesen másról szól az emberek fejében most a történet, teljesen mellékes most az, hogy mi történt abban a családban. Mindenki a maga politikai meggyőződése szerint keresi a választ. És ebbe pont az is belefér, hogy általánosítsanak az áldozatokkal és az elkövetőkkel kapcsolatban, és ezek a sztereotípiák megerősödjenek.«

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 218 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:04
🍓 ️ ­­A­­­ ­­d­­ö­g­­­ö­­­s­ ­­l­á­n­­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
szem-leeleo-3
2024. március 31. 19:11
merö vera nem gurult el a fától!!Maradt a papa árnyékában ....
tapir32
2024. március 31. 18:13
Aggódunk az USA demokráciájáért! Az USA vezetőinek számos megnyilatkozása nem áll összhangban a közös értékekkel, mint a demokrácia, a szabadságjogok, valamint a jogállamiság. A népek önrendelkezése és szuverenitásának tiszteletben tartása területén az USA jelentős deficitben van! Az USA vezetői haladéktalanul szüntessék meg más államok presszionálását! Az USA vezetői haladéktalanul kezdjenek hozzá az USA demokráciájában fellelhető súlyos hiányosságok felszámolásához! Az USA demokráciája nem követendő, hanem intő példa! Ilyent nem akarunk! A BLM megmutatta, hogy egy demokráciában hogyan lehet harcolni a rasszizmus ellen. A BLM megmutatta, hogy milyen az a demokrácia ahol így kénytelenek harcolni a rasszizmus ellen.
catalina11
2024. március 31. 17:14
„Hát ezért baromira ártalmas most előjönni ezzel, ebben a helyzetben!” Mérő Vera aktivistából passzivista lett...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!