Karácsony Gergely is megszólalt Magyar Péterről (VIDEÓ)

2024. március 19. 13:58

A főpolgármester szerint Magyar egy Fidesz-kormányt szeretne Orbán Viktor nélkül.

2024. március 19. 13:58
null

Nyitókép: MTI/Ilyés Tibor

A Mandiner beszámolt róla, hogy Vitézy Dávid bejelentette: elindul a főpolgármester-választáson. Karácsony Gergely nem várt sokat a reakcióval, Facebook-oldalán azt írta: „A szabad Budapest a menekülőket befogadja, a betolakodókat legyőzi”.

A nap végén Vitézy Dávid a Fidesz jelöltje lesz, és nem gondolom azt, hogy Szentkirályi Alexandra végig fogja csinálni a kampányt”

– válaszolt a telex kérdésére Karácsony Gergely. A főpolgármester szerint Vitézy egy fideszes politikus, aki fideszes szavazókat tud elérni.

„A Fideszről meg pontosan lehet tudni, a nőket azért rakják rá a táblára, hogy aztán le lehessen venni őket. Szerintem a kormányszóvivő asszony jövője is nagyjából így néz ki” – jegyezte meg Karácsony, aki arról is beszélt, szívesen vitatkozna a főpolgármester-jelöltekkel.

Arra a kérdésre, hogy keresi-e a főpolgármester Magyar Péter támogatását, úgy válaszolt: „Miért keresném?

Magyar Péter a Fideszt akarja megreformálni. Azt mondta, hogy egy Fidesz-kormányt szeretne Orbán Viktor nélkül. Sok sikert kívánok ehhez, de ez egy másik politika, mint amiben én hiszek. Egy Orbán Viktor nélküli Fideszt se szeretnék”

– mondta Karácsony.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2024. március 20. 04:27
Köhög a bolha......
Teréz Pitykéz
2024. március 19. 23:17
gerinek majd utólag szólnak hogy már nem polgármester?
figyelő4322
2024. március 19. 18:28
Megpróbálok rövid lenni... Hüle ez a Kaló Geli? Bizony az, de még rá is játszik egy kicsit!
Aerion
2024. március 19. 18:13
A Fideszről meg pontosan lehet tudni, a nőket azért rakják rá a táblára, hogy aztán le lehessen venni őket. Szerintem a kormányszóvivő asszony jövője is nagyjából így néz ki --------------- Egyetlen egy nőnemű élőlényt mutassanak a moslék politikai táborában, csak egyetlenegyet kérek, aki ALKALMAS politikus. De azért Szentkirályi Alexandrát sértegeti a nőségében a baromállat. Azzal szerinte nincs gond. A tökéletesen alkalmatlan mosléknak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!