Tömegével menekülnek Magyarországra a németek

2024. április 10. 08:59

Bohár Dániel videójában azt is elmondják, miért.

2024. április 10. 08:59

Nyitókép: YouTube

Egyre több német költözik Magyarországra, vannak kisebb falvak a Dunántúlon, ahol már egy teljes utcát belaktak a nyugatról érkezők. Közben az évekkel ezelőtt, a bezzeg-nyugat ígéretével kivándorló magyarok egyre többen döntenek a hazaköltözés mellett. 

Elegük lett az illegális migrációból, a gendetrőrületből, a mainstream média elhallgatásaiból és a gazdasági nehézségekből. 

Bohár Dániel arról kérdezett németeket és magyarokat mindkét országban, hogy miért vált élhetetlenné Németország, és miért tartják Magyarországot békés, nyugodt országnak.

A tényfeltáró videót alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 757 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:12
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­y­­o­­k­­­ ­­­v­á­r­­n­­­a­­­k­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
Valodi
2024. április 12. 00:58
lhotx 07:22 ... höhöhö ... belefáradtam már a butákkal történő hiábavaló viaskodásba - egyszer régen ezt írtam: @a_Kánya "megemelték a virsli minimális hústartalom-határértékét a Zorbánék" - hol is élsz te, árva ragadozómadár? Csak nem tán Csányi Pick Mizo Teleki Bonafarm SánDON mohácsi egymilliós sertésvágóhídján? Hát az ő számítógépén írták a törvénytervezetet, te madár... ő rendelte meg, mint ezt is: Alaptörvény P)cikk (2): "... az integrált mezőgazdasági termelésszervezésre ... vonatkozó szabályokat sarkalatos törvény határozza meg." Ez az Orbán nevű izé meg csak megszavaztatta a bandájával!
Valodi
2024. április 12. 00:49
F1950 22:46 "Elbaszták, azaz a politikusaik szúrták el" - höhöhö .... egyetértek! Nálunk is ... Egyszer kaptam egy dícséretet ez ügyben: @Dorset Naga "Valódinak akár még nyomokban védhető elképzelései is vannak." - köszönöm az elismerést, de nem engem illet, hanem az Orbán-kormányt. Minden, amire szoktam hivatkozni, az a Nemzeti Vidékstratégia 2012-2020 c. kormányhatározat szerves része - pontosabban be nem tartott ígérete. Ez az: https://www.parlament.hu/irom40/02305/02305.pdf Ez pedig az elrendelő kormányhatározat: https://2010-2014.kormany.hu/d..(III_28)_Kormanyhatarozat.pdf No, ezeket sz@rták telibe. Velünk együtt."
Valodi
2024. április 12. 00:38
danesz1 09:45 "a paraszti gazdálkodás idejétmúlt, nem visszaállítható." - ezt a hülyeséget kitől hallottad? Tessék az igazság: (Lengyel mezőgazdasági attasé) "A lengyel mezőgazdaság rengeteg kicsi (2,5 millió) gazdaságból áll, az átlag birtokméret nyolc hektár. Többnyire gyenge minőségű földeken folyik a munka és egyre többen inkább mellékállásban gazdálkodnak." Raskó György, 2013: "...Velünk szemben a lengyel mezőgazdaság a sovány uniós támogatási csomag és termelési kvóták mellett is kiválóan teljesít... A lengyel nyomulást a magyar vásárlók is naponta tapasztalhatják, különösen amikor „árelőnyös” termékekre vadásznak az élelmiszerboltokban." Hogy is van ez? 100%-ban helyi parasztcsaládok tulajdonában lévő, gyenge minőségű, apró parcellákon, félállásban, a saját országuk önellátásán túl verik meg a korrupción szerveződött nagybirtokos magyar mezőgazdaságot? Mennyiségben, minőségben, élelmiszerbiztonságban, exportban, lakosság megtartó erőben – azaz mindenben?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!