A fogyasztóvédelem az utolsó szalmaszál

2013. december 18. 12:22

A Kúria döntése nem jó hír a devizahiteleseknek, de a fogyasztóvédelmi szabályokba még mindig kapaszkodhatnak – mondta Gerő Tamás az ATV-ben.

2013. december 18. 12:22

Az már biztos, hogy a devizahitel nem hibás termék, az árfolyamrés és az egyoldalú szerződésmódosítás kérdésében pedig az Európai Bíróságra vár a Kúria – mondta az ügyvéd, hozzátéve: a hitelintézeti törvényben a fogyasztói hitelszerződésre meghatározott semmisségi okokra továbbra is lehet hivatkozni. Ilyen ok például az is, ha bizonyos költségeket nem tüntetnek fel a szerződésben.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rajgy
2013. december 20. 15:04
Példa a gyerekeknek. Dolgozatírás: (Tanítónéni) - Na, Kúria, kész vagy a dolgozattal? (KÚRIA) - Nem, tanítónéni, előbb megvárom, míg más befejezi, és majd lemásolom.
wartog
2013. december 20. 12:24
igazad van, teljességgel.Úgy néz ki, odafent beszartak mi lesz, ha általánosan vissza kéne fizetgetni.Mondjuk majd egymillió embernek.Kivonulna az összes bank.Na és? Akkor mi van?
blaupanter
2013. december 19. 18:28
Szandek meg csak lenne is de nem mernek lepni,felnek a libsiktol.De azt elkivanjak,hogy legyunk tolerensak a szidokkal.
rajgy
2013. december 19. 10:12
Magyar Kúria Jóltápláltak. Eltartja őket a nép, de a döntést továbbküldték az EU-nak. És ha nem lenne EU tag az ország, akkor nem lenne az ügy megoldható?? Akkor miért kapja a Kúria a fizetését? Ráadásul még azt sem tudták felismerni, hogy ez nem hitel volt, hanem egy SPEKULÁCIÓS üzlet. Azért az nem mindegy, hogy valaki a fedelének a részleteit fizeti vissza, vagy elkezd játszani a tőzsdén.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!