DK: Patyi András egy választási csalásokat fedező pártkatona

2018. április 23. 12:11

Patyi András az Orbán-rendszer egyik legelvtelenebb és leggátlástalanabb kiszolgálója, hiszen a választások tisztaságáért felelős emberként vált választási csalásokat fedező pártkatonává – írta közleményében a Demokratikus Koalíció.

2018. április 23. 12:11

Nem kellett sok idő Patyi Andrásnak ahhoz, hogy elveszítse NVB-elnök jellegét – állítja hétfői közleményében a Demokratikus Koalíció. A párt a hírre reagált, mi szerint egyetlen választókörzetben sem lesz újraszámlálás az április 8-i választások után. „Így néz ki az, ha valaki nem a választások tisztaságáért, hanem Orbán Viktor hatalmon tartásáért felel” – jelentette ki a párt.

„A Demokratikus Koalíció szerint Patyi András az Orbán-rendszer egyik legelvtelenebb és leggátlástalanabb kiszolgálója, hiszen a választások tisztaságáért felelős emberként vált választási csalásokat fedező pártkatonává. Ez történelmi jelentőségű bűn az európai Magyarország és a magyar népakarat ellen. Amikor a Fidesz vezetői majd idegesen matatnak a helikopterkulcsaik után - bármikor is jön el a nap - Patyi András is velük reszkethet majd, mert őket választotta a magyarok helyett” – írják a közleményben.

(MTI-OS)

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nimród
2018. április 23. 19:48
Remélem, Patyi rágalmazásért bepereli ezeket a mocskokat. A szemkilövető bandáját. Hányingere van az embernek tőlük.
nyugalom
2018. április 23. 15:36
Ez a pszichopata csak fenyegetni tud. Lapozzunk!
írmag
2018. április 23. 14:54
Ez a Patyi tényleg szörnyű, meg sem próbálta győztesnek kihozni a dobrev műveket.
balbako_
2018. április 23. 14:52
Tekintsük ezt az alkohol agysorvasztó hatásának csak nem olyan vicces, mint a legkisebb prímszám, a kígyózó kígyók, vagy a csecsőcserép.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!