Guy Verhofstadt: Korábban még Orbán Viktort is szerettem

2023. február 01. 12:02

A belga politikus szerint az a különbség Brüsszel és Budapest között, hogy Brüsszel tesz valamit a korrupció ellen.

2023. február 01. 12:02
null

Cseh Katalin megosztott egy hírt, mi szerint az egész Európai Unióban a magyarok érzékelik a legkorruptabbnak a hazájukat a Transparency International legújabb felmérése szerint. Ezzel kapcsolatban megkérdezte a brüsszeli kollégáit is, amiről egy videót osztott meg a Facebook-oldalán.

Guy Verhofstadt szerint az a különbség Brüsszel és Budapest között, hogy Brüsszel tesz valamit a korrupció ellen.

Verhofstadt szerint Orbán a pályája elején igazán liberálisnak számított.

Ezért akkoriban nagyon szerette őt.

Daniel Freund állítása szerint a küzdelme nem arról szól, hogy ne szeretné a magyarokat, hanem arról, hogy azt akarja, megkapják a nekik járó pénzt és ne rabolja ki őket a saját kormányuk. Még egy román képviselőt, Ramona Strugariut is elszomorítja a magyarországi korrupciós helyzet.

A videót itt tekintheti meg:

Nyitókép: Alexandros Michailidis / POOL / AFP

 

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dglaj
2023. február 04. 15:32
"Guy Verhofstadt: Korábban még Orbán Viktort is szerettem" Szegény Viktor, remélem nem hagyta... :)))))))))))))))))))))))))
Igazszó
2023. február 02. 19:33
Megértelek fogtündér. A köpcös geci fiatalabb korában még libsi jelmezben pusztította magyarokat, ma meg nemzeti jelmezben teszi ugyan azt, ezért ez neked már nem kóser, hiába szopja le a zsidók metszett faszát veled együtt naponta.
polárüveg
2023. február 02. 18:36
Hazudj, hazuj még kisbogár! Napi orbánozás kipipálva. Mindenesetre a magyarok többsége magyargyűlölőnek ismeri fel Verhofstadt urat. Miért is?
Robert69
2023. február 01. 21:27
Neki maci volt a jele, nekem meg napsugár............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!