Elég volt az álszentségből!

2020. október 29. 17:57

Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak.

2020. október 29. 17:57
Varga Judit
Varga Judit

„Elég volt az álszentségből! Elég volt abból, hogy miközben Nyugat-Európában egymást érik a terrortámadások, az antiszemita atrocitások, e közben a nyugat-európai politikusok a magyar és lengyel jogállamisággal kelnek és fekszenek, ahelyett, hogy megvédenék a saját állampolgáraikat. Elég volt abból, hogy Brüsszelben a magyar sajtószabadságot féltik, miközben más tagállamokban oknyomozó újságírókat gyilkolnak. Az európai politikusoknak végre a valódi kérdésekkel kellene foglalkozniuk, végre az európai emberek és a keresztény Európa védelmében kellene fellépniük. Mindezt addig, amíg még nem késő! Magyarországra számíthatnak.”

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
legkisebbek közül
2020. október 30. 00:28
(jav: A kereszténységet pedig csak akkor szabadna folyamatosan felemlegetnünk s kezünkben képletesen lengetnünk ... ha megnyilvánulásainkban, kommunikációinkban, szándékainkban, eszközeinkben, módszereinkben ténylegesen törekednénk arra, hogy azok megállják a helyüket Jézus előtt.)
Eden77
2020. október 29. 20:06
Orbán egy brilliáns stratéga, remek vezető! Mindenki a helyén van! Szuper csapat van mögötte! Ennek a nőnek a kisújjában több van, mint az úniós -magukat félistennek képzelőknek - vezetőknek az agyában összesen! És ott van még Szíjjártó, Gulyás, Novák! Jó kezekben van az ország!
Világlátó
2020. október 29. 20:01
Kíváncsi vagyok, hány brüsszelita szólal fel a keresztény francia idős asszony lefejezése miatt. Mivel baráti migráns muszlim volt, gondolom senki. Gondolom, még pezsgőznek is az EU-ban: három kereszténnyel kevesebb!... :(
Pipas2
2020. október 29. 19:21
Előbb utóbb (ha így megy tovább) ha a Soros pribékei diktálnak, a még normális országok ki fognak lépni mint a britek, ....és várjuk a francia, német, holland, stb menekülteket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!