Nyomkövetőt tennének kiutasításra ítélt migránsokra Nagy-Britanniában

2022. június 18. 08:25

A nyomkövetővel ellátott embereket kijárási tilalom alá vonhatják, és ha nem működnek együtt, börtönbe csukhatják őket, illetve büntetőeljárást indíthatnak ellenük.

2022. június 18. 08:25
null

Kiutasításra ítélt migránsokat látna el nyomkövetővel a brit belügyminisztérium. Állításuk szerint a 12 hónapos kísérleti program célja, hogy kiderüljön, ez a módszer hatékonyabbá teszi-e az ügymenetüket.

Azokat a migránsokat célozzák, akik a brit kormány megfogalmazása szerint 

Hozzátette a BBC, hogy ellenőrizhetnék azt is, hogy mennyien szöknek meg közülük, valamint a nyomkövetővel ellátott embereket kijárási tilalom alá vonhatják, és ha nem működnek együtt, börtönbe csukhatják őket, illetve büntetőeljárást indíthatnak ellenük.

Kapcsolódó

Döntött a londoni bíróság: kitoloncolják a menedékkérőket Ruandába
A bevándorlókat képviselő ügyvéd szerint az elutasítás ügyfeleit alapvető méltóságukban sérti meg. Bővebben is érdekel...

A bevándorlókat képviselő ügyvéd szerint az elutasítás ügyfeleit alapvető méltóságukban sérti meg.

Nyitókép: MTI/EPA/Brit parlament/Jessica Taylor

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2022. június 19. 22:10
Időzítőt és nem nyomkövetőt kell implantálni. De honnan lesz még egy ilyen sikeres nemzeti válogatottja, ha ezt megteszi :))))
nempolitizálok
2022. június 19. 12:32
Ha az angolok nem lennének ugyanolyan heréltek mint a németek, már régen elzavarták volna ezt a kócos USA cselédet. BEENGEDNI nem kellett volna a bevándorlókat, most már baszhatják. Hülyíti az angolokat, hogy majd repülővel afrikába és sikerrel.
confitür
2022. június 19. 11:22
Az illegális migránsokat nem kiutasÍtani kell,hanem meg kell akadályozni a beáramlásukat.
Tavaszi szél
2022. június 18. 20:52
Egy újszülöttnek minden vicc új: Schiffer András már 2015-ben kitalálta ezt !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!