Délelőtt 10 helyett este 11 után indul Budapestre a Ryanair gépe

2023. augusztus 12. 20:10

De nem csak a késés okoz gondot az utasoknak.

2023. augusztus 12. 20:10

Délelőtt 10 óra helyett csak éjjel 11 óra után indul Budapestre a Ryanair Prevazából induló gépe – írja a 24.hu. Ám nem ez az egyetlen probléma. A lap olvasója arról beszélt, van egy gluténérzékény lány az utasok között, aki a helyi reptéren nem tud beszerezni semmilyen gluténmentes terméket – csupán csipzet.

Arról is beszélt az utas, hogy csomagjaik már órák óta a tűző napon állnak kinn.

A lap megkereste a légitársaságot, hogy mi az oka a késésnek, de eddig nem érkezett válasz.

Nyitókép: DANIEL KARMANN / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE VIA AFP

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. augusztus 13. 08:13
"A lap megkereste a légitársaságot, hogy mi az oka a késésnek, de eddig nem érkezett válasz." Nem is a lapnak kell megkeresni a haramiákat, hanem az ebben illetékes hatóságoknak, több százmilliós büntetést mutató csekkel a kezükben. Azonban a valóságot látva, hallva úgy tűnik a valamit is tehető hatóságok minimum "kézben vannak tartva". Gondolom néhány pohár málnára valóval vagy bögyös macákkal vagy ,,,,,,,,,,
misi53-2
2023. augusztus 13. 08:07
Ahoz képest ,hogy ki akartak vonulni bp -ről , minden második érkező és induló repülőgép Ryanair!
akkor ki
2023. augusztus 13. 07:57
Be kell baszni Kínával vagy az Oroszokkal egy vegyes vállalatot és MALÉV égisze vagy hogy mondjam, név alatt lehet becsületesen utazni, mert a nyugati hiénáknak a szavideje már lejáróban!
Kozmosz
2023. augusztus 13. 04:26
Akkorsem utazok velük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!