Csintalan: Ha lenne lehetőségem Izraelbe menni, lőnék (VIDEÓ)

2023. október 24. 22:47

Szerinte ez nem csak belső indulat, komoly racionalitás is van benne.

2023. október 24. 22:47
null

Izraelről és a két hete kitört háborúról szólt Fiala János You Tube-on is futó „rádiós” műsora, a KeljFel Jancsi. A műsorvezetőn kívül Csintalan Sándor és Horn Gábor jelent meg a stúdióban, hogy az október 7-én kitört újabb izraeli-palesztin háborúról beszélgessenek, és mint kiderült, mindhárman rendelkeznek személyes érintettséggel a kérdésben.

Az egykori SZDSZ-es államtitkár pont mostanában tervezett egy utazást kint élő rokonaihoz, 15 éves gyerekét is el akarta vinni a Szentföldre, de a tragikus események miatt értelemszerűen ez eltolódott. 

Mint mesélte, rokona azzal hívta fel, hogy most vonult be a három gyereke a hadseregbe, ezért nem aktuális a látogatás.

Fialának pedig a nagynénje tartózkodott Netanyában a Hamász támadásakor. A műsorvezető elmesélte, hogy milyen kalandos úton – először hajóval, majd repülővel –, saját közbenjárásával kivívott magyar diplomáciai segítséggel tudott hazajutni édesanyja testvére.

A legérdekesebb jelenet akkor játszódott le a stúdióban, amikor  Csintalan Sándor arról beszélt, nem tudja, hogy hálás legyen-e a sorsnak, hogy nem tud Izraelbe menni. Arra a kérdésre, hogy mit csinálna, ha lenne erre lehetősége, úgy felelt: lőne.

Fiala újabb kérdésére Csintalan azt mondta, hogy ebbéli szándékában a belső indulat mellett komoly racionalitás is van.

És mi az, hogy ennek az ügynek kapcsán »Szabadságot Palesztinának«-történet van még a nyugati sajtóban is? Ott van, megkapták Gázát! Kivonultak!” – mondta az (újfent) MSZP-s politikus.

 

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. november 17. 06:55
Csintalannak javára szól, hogy amióta visszalépett az MSZP-be, már nem mosdatlanul mutatkozik nagy nyilvánosság előtt már a vízcsapból is folyva a Haza Bölcse kényszerképzetében, az viszont továbbra is rendkívül kiábrándító, hogy akár tél, vagy akár nyár, a magánfelejtett kinyúlt pizsama felsőben, kánikulában hozzá a redves lábait is villogtatva teszi mindezt.
Atti bá
2023. október 25. 17:22
És mit lőnél te nyomi? Pukit az alsóba amikor meglátnád a fejkendős napsütötte "hősöke"?
istvanpeter
2023. október 25. 11:17
Édes Istenem, nem lehetne ezeknek egy pici kis észt is adni?!
konyvtaros-0
2023. október 25. 11:09
Anno magat sem tudta megvedeni,hogy tudna ezt megtenni israellel..? Jabba a fotelharcos..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!