Magyar pilóta vallott az ufóészlelésekről

2023. október 12. 13:25

Pető György beszélt arról is, mi téveszti meg a legtöbb embert.

2023. október 12. 13:25

Pető György szerint leginkább a csillagokról lehet azt feltételezni, hogy azok földönkívüli repülők.

A pilóta szerint „a csillagok mozgása, illetve a légköri viszonyok változása azt idézi elő, mintha ott valami mozogna”.

Az RTL műsorában elmondta a pilóta, hogy szerinte vannak olyan jelenségek, amelyek nagyon hasonlíthatnak arra, mintha ott valami vagy valaki lenne. Ezt követően kiemelte, hogy ő is látott már különös tárgyakat és fényeket repülés közben.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

A nyitókép illusztráció. Fotó: KATERYNA KON / SCIENCE PHOTO LIBRA / KKO / SCIENCE PHOTO LIBRARY VIA AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemecsek-3
2023. október 13. 10:57
Lépten-nyomon az derül ki, hogy az emberiség elképesztően öntelt, miatta/érte van a világ, kezdve már a földi élővilág elemeinek rangsorolásában önkényesen megállapított mindenek fölötti státuszával. Amit tudománynak nevez az ember annak érvényességére vonatkozóan már a naprendszer viszonylatában is vannak kételyek illetve messze nem bizonyított a teljesség.
pragmatika
2023. október 12. 19:44
Hmmm... Szerintem nem vagyunk egyedül, csupán szeparálva vagyunk, a nálunk fejlettebb civilizációk felől. Engem egyébként az akaszt ki, hogy mindenhol a fehérje alapú élet nyomait keresik, holott, millió féle lehetősége van annak is, hogy akár egy csillag belsejében is spontán kialakuljon olyan fizikai alapon működő rendszer, amely reprodukálhatja magát. Nekem az is gyanús, hogy sokszor olyan jelenségekkel találkoznak a csillagászok, amelyek ellentmondanak az asztrofizikai elméleteknek. Szóval szerintem pont ellenkezőleg, sokkal elterjedtebb az élet, (vagy nevezzük most már inkább reprodukálódó létformák, rendszerek, akár öntudati szintű fejlettséggel) mint sejtenénk.
Finale
2023. október 12. 19:37
Azert az RTL nem tahadta meg onmagat, a vegen rugtak egyet Pataki Attilaba.
Box Hill
2023. október 12. 18:29
Ha a világmindenség végtelen, abban minden, az UFO-knak egy szegecse is végtelen számban fordul elő. Mitől nem elvárható egy ilyennel való találkozás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!