Ukrajna harapófogóba került

2023. október 29. 22:01

Egyik ágon az orosz hard power, a másikon az amerikai soft power fenyegeti.

2023. október 29. 22:01
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Schröder kancellár szavai világosak. Az ukrajnai háború kirobbantásáért egyértelmű felelősség terheli az orosz vezetést, a háborús feszültség fenntartásáért, az eszkalációért pedig az Egyesült Államokat is. Az Ukrajna függetlenségéért aggódóknak végre szembe kéne nézniük a ténnyel, hogy az harapófogóba került. Egyik ágon az orosz hard power, a másikon az amerikai soft power fenyegeti.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Gregor Fischer  / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a straight cold player
2023. október 31. 08:55
Kovács elvtárs és a többi zseni számára ,,a muszka hardpóver csúfosan lelepleződött" Hát ha nekik ez most lepleződött le akkor jobb ha keresnek maguknak egy ásd-el -magad felszerelést. Mert az orosz hardpower egyértelmű, még akkor is ha sok libbant nem is tartja igazán hard-nak, mondván gyenge szar az orosz haderő. Az önmagában előre mutató, hogy lassan egyre több politikus kezdi fel- és/vagy elismerni hogy a jenkiknek is van sara az ügyben. Schiffer ott téved szerintem, hogy az USA nem csak az eszkalációért felel, hanem már 2014-től minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy az oroszokat hergelje. Ennek a tevékenységnek a végterméke Z elvtárs.
Ergit
2023. október 30. 18:04
Zselé már a rettegési szinten van.
polárüveg
2023. október 30. 13:32
Schiffelr úr megállapításánál rosszabb a helyzet. Azt bizonyítja Schröder úr feltárása, hogy Ukrajna csak egy földrajzi elnevezés mára, mert kvázi USA tagállam lenne, ha nem kezelnék gyarmatként.
Hangillat
2023. október 30. 13:16
"Ukrajna ... harapófogóba került. Macron franciakulcsa kellhet az usás imperialista sperhatni helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!