Az jó a rosszban, hogy élő adásban látjuk, mit művelnek a nyugati sajtó és politika csináló körök Lengyelországban

2024. január 11. 22:47

Tanuljunk belőle és ne kövessük el azt a hibát, hogy baloldalnak hatalmat adunk!

2024. január 11. 22:47
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az a jó rosszban, hogy előadásban látjuk, mit művelnek a nyugati sajtó és politika csináló körök által hatalomba segített »akárhol emberek« pártjai Lengyelországban
Ami jönni fog még:

  • migráns betelepítés 
  • privatizáció 
  • LMBTQ nyomulás 
  • belépés a háborúba Ukrajna oldalán.

Tanuljunk belőle és ne kövessük el azt a hibát, hogy a woke ideológiával felülfertőzött baloldalnak hatalmat adunk! Még a legkisebb településen sem!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: MACIEJ LUCZNIEWSKI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 12. 13:03
Alig egy hónapja állt fel a lengyel kormány, de a választásokon A NÉP akaratából megbukott jobboldal máris erőszakkal akarja visszaszerezni a hatalmat. És még demokráciáról papolnak. "A JOBBOLDAL - amikor csak teheti - RÚTUL RÁTÖR SAJÁT NÉPÉRE, NEMZETÉRE" Úgy látszik, ez nem csak Magyarországra érvényes.
dryanwolf
2024. január 12. 10:35
A képen: Will Grigg's on fire! - győzelmi mámorban úsznak a polákok a Kercsi-híd alatt Fotó: Kötter Tamás "Tanuljunk belőle...")
stormy
2024. január 12. 08:40
csak idő kérdése mikor kerültnek hatalomra. és orbán is pont azt bassza el amit horthy. nem sepri ki a szart. amit majd ezek csinálnak az rosszab lesz, mint trianon.. amit szintén ezek csinálták.
Nehidd El
2024. január 12. 00:10
Sajnos pont hogy a legnagyobb településnek az elmebetegséggel határos módon ön- és magyargyűlölő szavazói jelentik a legnagyobb kockázatot: ha rajtuk múlna, már nálunk is a dollármoslék diktatúrája hajtaná végre az USA-beli gazdáik parancsát rajtunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!