Szijjártó Péter: Pont jókor jön az európai parlamenti választás

2024. február 03. 11:26

„Az elmúlt négy év gyakorlatilag permanens válságokról szólt Európában” a külgazdasági és külügyminiszter szerint.

2024. február 03. 11:26
null

„Az elmúlt négy év gyakorlatilag permanens válságokról szólt Európában: Kezdődött a Coviddal és annak gazdasági hatásaival, folytatódott az Ukrajnában kitörő háborúval, az energiaárak egekbe emelkedésével, a háborús inflációval, a közel-keleti konfliktus minden egyes hatásával, valamint az Európába irányuló tengeri szállítmányok késésével. Mindez még nyakon is van öntve az állandó migrációs nyomással. 

Állandó bizonytalanság, kétségek, kiszámíthatatlanság”

– mutatott rá Facebook-bejegyzésében a tárcavezető, abból az apropóból, hogy szombaton találkoznak az uniós külügyminiszterek. 

Pont jókor jön az európai parlamenti választás, ahol az európai emberek olyan vezetőket választhatnak, akik remélhetőleg a helyes megoldást találják meg az előttünk álló kihívásokra”

– tette hozzá. 

A tanácskozáson egyébként az európai-afrikai kapcsolatok, az Ukrajnának nyújtott támogatások, és az európai-törökországi kapcsolatok lesznek napirenden.

Nyitókép: Szijjártó Péter Facebook-oldala

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. február 04. 09:49
Buktok vétótlan gecik. Gyáva csicskákra csak gyáva csicskák szavaznak.
Lajoss
2024. február 04. 06:26
Semmi gond,Robokuty,te csak repkedjél ész nélkül a világban,milliárdokért… A 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 boldogan fizetik…😥
Ugandai Bubu
2024. február 03. 22:22
Rohamkakadu már jól megszedte magát. Nem kell aggódnia akkor sem, ha kihal az a nemzedék, akit ilyen faszságokkal meg lehet etetni.
Ugandai Bubu
2024. február 03. 22:20
Idióta kakadu:D Mimagyarok híresen jól kezelték a COViD-ot meg az élelmiszer inflációt, meg a rekord aszályt, nincs itt semmi látnivaló. Főleg a 300 milliárdos lélegeztetőgépekkel. Stabil minden, alig szálltak el a kamatok is, csak olyan 13 százalékra. Helyreállítási alapot is intézett Navracsics! De legalább nem eszünk bogarakat, nem fűtünk mécsessel és nem műtik át a 4 éves Gásp.... ízé, Pistikét. Mint a csúnya hanyatló nyugaton, ahonnét millió számra menekülnek a igazi németek, mert mindenki buzi, néger és komcsi. Kihagytam valamit Ildikó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!