Elképesztő: életvédő szervezetek levelezését törte fel egy Soros-szervezet

2024. március 18. 18:32

A hackermunkában európai liberális lapok is segítettek.

2024. március 18. 18:32
Soros György

Nyitókép: Fabrice COFFRINI / AFP

A Soros György által az elmúlt években 456 millió forintnyi dollárral támogatott openDemocracy NGO feltörte az Agenda Europe életpárti aktivistacsoport emailjét – tudta meg a Center for Family & Human Rights (C-Fam). 

Az Agenda Europe egy több mint száz európai keresztény aktivista csoportot tömörítő hálózat, amely a melegházasság, a transzideológia, az abortusz és az LMBTQ ellen küzd 2013 óta.

Sorosék azért törték fel az Agenda Europe több mint 4000 tagjának mailcímét, hogy a befolyásos politikusokból és ügyvédekből álló szervezetet „Putyin-szövetségesként” és „LMBT-gyűlölő csoportként” írhassák le, és dezinformációval vádolhassák meg.

A hackermunkában a C-Fam értesülései szerint érintett még három európai lap: a svéd Dagens ETC, a lengyel Gazeta Wyborcza és a horvát Portal Novosti. A feltört email-fiókok tartalmából összeállított anyagokat egy, a magyar Direkt36-hoz hasonló oknyomozó portál és egy holland zöld lap, a De Groene Amsterdammer együttműködve hozzák majd le a héten.

Az openDemocracy évek óta lobbizik az ENSZ-nél a különböző szexuális devianciák terápiájának betiltásáért.

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 21. 07:05
Ez tényleg borzasztó…😂😂😂😂😂😂😂😂😂
snfbvksan
2024. március 19. 05:44 Szerkesztve
A Rákosi Mátyás-Ratkó Anna nyomában járó, nőket szülésre kényszerítő, az államnak felhasználható "emberanyagot" szolgáltató járó keresztény-kommunistákat életpártinak nevezni durva propaganda. És ez az, amiért a baloldali-kommunista-keresztény gondolkodástól elszakadni képtelen áljobboldal folyamatosan teret veszít a baloldallal szemben.
akkor ki
2024. március 18. 22:32
Te, Ti!!! Ezt a patkányt miért nem teszik már el láb alól na meg a hálózatait is???!!!!
Józsi6
2024. március 18. 22:17
Már az sem érdekelne, hogy egy atomháborúban én is elpusztulnék, ha biztosan tudnám, hogy az összes soros szervezetnek is vége lenne. Putyin, szabadítsd meg a sátántól a világot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!