A brüsszeli polgármester is úton van a NatCon-ra (VIDEÓ)

2024. április 16. 15:06

A NatCon szervezője nem hajlandó aláírni a rendezvény lefújását eredményező nyilatkozatot.

2024. április 16. 15:06

Nyitókép: Hajdú Tímea/Mandiner

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, a brüsszeli polgármester miatt botrányba fulladt a brüsszeli békepárti és migrációellenes Nemzeti Konzervativizmus Konferencia.

Az MCC Brussels X-oldalára feltöltött videóban látható, ahogy Tony Gilland, a NatCon szervezője nem hajlandó aláírni a polgármester azon nyilatkozatát, amellyel lefújnák a rendezvényt. 

A rendőrrel való beszélgetés közben hozzáteszi, ha a polgármester a helyszínre érkezik, megbeszélhetik a döntést. 

 

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­ö­­g­ö­s­ ­­­l­­­á­n­­y­­o­­k­ ­v­­­á­r­­n­­a­­­k­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­­𝗡
csapláros
2024. április 16. 22:49 Szerkesztve
paater-gregor 2024. április 16. 20:57 ..."Csak nem a hóhért akasztják?"... Elmész a mocskos tetű, deszkán baszott jó kurva anyádba, hogy a mostani Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát is egy NEONÁCI GYŰLÉSNEK hirdeted, mintha azok résztvevői is SZÉLSŐSÉGES, rasszista NEONÁCIK lennének! A jó kurva anyádat nézd HÜLYÉNEK, te féreg, agyhúgyköves, ANARCHISTA provokátor fizetett hamis hír terjesztő Júdás pénzes ÜGYNÖK származék !!! Mi a faszt képzelsz te pimasz csótány, hogy Pintér és Orbán SEM tájékozódott anno EZEKRŐL, bazdmeg, mielőtt elejét vették a 2014-es budapesti dzsemborijuknak? Még az is lehet, hogy anno ezt az NPI gyűlést is a CIA ügynök USA helytartó Goodfriend szervezte, várva a bekövetkezett alkalmat, ami jött is az internetadóra válaszul, hogy nagyobb balos tömeget tudjon verbuválni, és a nemzetközi közvéleményt is Orbán a neonácikat babusgató kormány ellen hangolni! DE a magyar elhárítás is észnél volt! RÁBASZTÁL, barom!
csapláros
2024. április 16. 22:44
paater-gregor 2024. április 16. 20:57 ..."Csak nem a hóhért akasztják? "2014 őszén Richard Spencer Mo-ra érkezett egy zárt körben tartandó konferenciára, több neves jobboldali gondolkodóval együtt,...stb"...A jobboldali gondolkodók valójában rasszista, ÁLTUDOMÁNYOS, a fehér faj felsőbbrendűségét hirdető (neonácik) voltak. Az NPI a fehér nacionalista (neonáci) szervezetek azon egyike, amely tagjai a feketék kisebbrendűségéről és más faji kérdésekről hangoztatnak igényesebb neonáci érveket, akadémiai kommentároknak álcázva, vezető szerepet játszva az úgynevezett akadémiai rasszizmus ideológiájának terjesztésében. 2016-os konferenciáján Spencer, a szervezet elnöke, Trump győzelmét egy náci propaganda film címével "Az akarat győzelme"-ként jellemezte, szitkozódott a zsidók ellen, és németül idézett náci propagandát. A beszédét "Hail Trump! Hail our people! Hail victory!"-val fejezte be, amelyre a hallgatóság felállva, náci köszöntéssel válaszolt. Orbán tehát HELYESEN cselekedett!!!
paater-gregor
2024. április 16. 20:57
Csak nem a hóhért akasztják? "2014 őszén Richard Spencer Magyarországra érkezett egy zárt körben tartandó konferenciára szervezőként, több neves jobboldali gondolkodóval együtt, akik hozzá hasonlóan elhitték az orbáni propagandát, hogy Magyarország egy olyan hely, ahol szívesen látják az ilyesmit. Tévedtek. Spencer [...] 2014-ben még csak Orbán Viktorban csalódott. Ugyanis akkoriban Pintér Sándor belügyminiszter 2014. szeptember 29-én betiltotta az NPI október 3. és 5. közötti, Budapestre tervezett konferenciáját, és utasította az országos rendőrfőkapitányt, hogy kezdeményezze beutazási és tartózkodási tilalom elrendelését a tanácskozás előadóival szemben [...]. Erre az után került sor, hogy Orbán Viktor utasította a belügyminisztert, hogy "minden rendelkezésére álló törvényes eszközzel akadályozza meg a konferenciát." Ez meg is történt, több embert letartóztattak, Spencert pedig kitiltották Magyarországról. Ennyire volt "baráti" a NER egy nemzetközi jobboldali konferenciával szemben."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!