Virtuális Szoboszlai Dominikot ajánlgat a játékosoknak a német gamer-oldal

2023. október 02. 13:06

A portál szerint a magyar klasszis óriási erősítést jelent bármely csapat számára a FIFA utódjában, az EA FC24 nevű játékban.

2023. október 02. 13:06
Szoboszlai Dominik játékoskártyája az EA Sports játékgyártó EA FC24 nevű játékában

Szoboszlai Dominikot ajánlgatja a EA sports játékgyártó FIFA-sorozatának utódjaként megjelenő EA FC24 nevű játék felhasználóinak a MeinMMO nevű német portál. A számítógépes játékokkal foglalkozó portál összegyűjtötte azokat a játékban szereplő labdarúgókat, akik képességeihez viszonyítva kifejezetten alacsony áron (10 000 játékbeli pénzegység alatt) elérhetők, viszont nagy erősítést jelenthetnek az őket leigazoló játékos csapata számára. 

Mi is beszámoltunk róla, hogy az EA Sports a közelmúltban tette közzé a világ legnépszerűbb labdarúgó-játékának legújabb, 2024-es kiadásában szereplő labdarúgókártyákat (ez a játékban az egyes labdarúgók az induló szezonban aktuális, később fejleszthető alapképességeinek 1-100-ig terjedő listán meghatározott pontszámait tartalmazza), így a Liverpool magyar középpályáét, és 

 

Szoboszlai Dominik 22 éves korához képest kifejezetten magas 82-es összértéket kapott. 

 

A Liverpool játékosairól a klub stábja készített egy videót, amint együtt nézik meg, milyen értékelést kaptak idén a játékgyártótól – és bizony a társaknak is az volt a véleménye, hogy Szoboszlai még ennél is magasabb értékelést érdemel. 

A magyar válogatott csapatkapitányának eddigi teljesítményét elnézve – az idei szezon tétnérkőzésein messze ő futotta a legtöbbet a Liverpool játékosai közül, a Premier League történetének 2. leggyorsabb sprintjét futotta (36,76 km/h!), és már a legelső edzésén az övé volt a második legjobb erőnléti teszt –  valóban abszurd, hogy az EA 64 pontot adott a fizikai állapotára. Az pedig, hogy a védőket rendszeresen kisegítő, gyakran a saját 16-osuknál szerelő labdarúgó védekezési képességeit 34-esre értékelték, még kevésbé tükrözi a valóságot. 

Ezt is ajánljuk a témában

A 82 pont ennek ellenére is kiváló értékelés, nem véletlen, hogy a MeinMMO Szoboszlait ajánlja a gamerek figyelmébe. A magyar játékos jellemzésénél azt írják, Szoboszlai Dominik képességei maximálisan sajnos csak a ZOM pozícióban (középső támadó középpályás poszt) használhatók ki (más poszton játszatva alacsonyabb teljesítményre képes a virtuális játékos –a szerk.) ehhez a szerepkörhöz viszont minden képessége megvan. 

A portál szerint Szoboszlai kiválóan passzol és lenyűgözően lő távolról, legnagyobb erőssége pedig a rögzített játékhelyzetekben mutatkozik meg, hiszen rendkívül pontosak a szabadrúgásai. 

Épp ezért a játékban 2900 pénzegységért leigazolható magyar klasszis nagyon jó lehetőség, hogy csapatunk sok gólt szerezzen szabadrúgásból. 

Azt pedig már csak mi tesszük hozzá, hogy amennyiben Szoboszlai továbbra is ilyen fantasztikusan játszik a Liverpoolban, jövőre jóval magasabb pontszámot fog kapni az EA-tól, és biztosan nem csak egy poszton tud majd maximális teljesítménnyel szerepelni. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: EA Sports/Mandiner

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2023. október 02. 14:43
Ez csak egy játék, amit minden évben kiadnak újra és újra és újra és újra és újra és így tovább. Ki játszik vele? Még a Mandiner szerkesztősége sem.
need-info
2023. október 02. 14:03
Most már biztos jobban alszom...
powerage
2023. október 02. 13:34
A minőségibb portálok az ilyesmikért reklámdíjat szednek az EA-tól.
zrx8
2023. október 02. 13:01
"ajálgatja" Ha a szövegben jól írjátok, a címben miért nem ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!