Olyan, mint a szex, görcsösen nem lehet! – viccelődött a Ferencváros vezetőedzője a súlyos vereség után

2024. május 07. 14:47

Az FTC női vízilabdacsapata váratlanul súlyos vereséget szenvedett az UVSE ellen a bajnoki döntő első mérkőzésén.

2024. május 07. 14:47
GERENDÁS György

Nyitókép, fotó: MTI/Kovács Tamás

Az egyik fél két győzelemig tartó csatájában az UVSE került tehát előnybe (a visszavágóra szerdán kerül sor a Népligetben), érthető tehát, hogy a vendégek szakvezetője, Gerendás György szinte semmivel nem volt elégedett a lefújást követően.

A televízió kamerái előtt az olimpiai bajnok legenda a következőket mondta el:

„Nem tudom, hogy alakult ki a hatgólos különbség... Azt tény, hogy viszonylag jól kezdtünk, aztán – fogalmam sincs mitől, de – belezavarodtunk az egészbe. A bírói felfogás sem igazán kedvezett nekünk, a játékvezető egy végleges kiállítás elmaradása után azt mondta nekünk (amikor az ellenfél oda ütött), hogy nem találta el a játékosunkat. Elnézést, ha eltalálja, szétüti a fejét és kiesik a foga, az négyperces kiállítás, ha ügyetlen és nem találja el – akkor semmi nem történik? Ilyen nincsen!

Nincs szándékomban elsődlegesen magamat, sem a csapatot fölmenteni, mert nem játszottunk jól, de nagyon nem tetszett ez a fajta bíráskodás. De ez csupán egy rossz zöngéje volt a mérkőzésnek. Ami igazán fáj, hogy amit mi csináltunk, az kritikán aluli volt.

Van két teljes napunk felkészülni, és egy sokkal jobb meccset játszani.”

MAGYARI Alda
A válogatott Magyari Alda bravúrjai is hozzájárultak az ÚVSE fölényes sikeréhez Fotó: MTI/Kovács Tamás

Majd a mesteredző így folytatta: „Egy picit megpróbáltuk meglepni az ellenfelet. Ez a mérkőzés elején működött, ám az ellenfél eredményes átlövései után kellett valamit változtatnunk.

Változtattunk is, de sajnos a miénk a bajnoki döntőben kevésbé rutinos csapat. S ha egy ilyen együttes alól úgymond „kihúzzák” az önbizalmat, abból nehezen áll újra fel. Egyszerűen – ez történt...

A Ferencváros játékosai a bajnoki döntő első mérkőzése lefújása után a görcsösséget emlegették. Ezzel kapcsolatban Gerendás György a szokásos, laza stílusában, mosolyogva jegyezte meg: „Pontosan ez a lényege az egésznek! Görcsösen semmit nem lehet csinálni... Bocsánat, hogy ezt mondom, de a szexet is csak jókedvűen, lazán lehet csinálni. A lányoknak ezt kell megérteni – görcsösen semmi nem megy!”

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­­I­g­­a­­z­­­i n­­i­­­m­­­f­o­­m­­á­­n­­­i­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­𝐍
oberennsinnen49
2024. május 07. 15:19
Budapest és Magyarország leglecsúszottabbjai, ez a Ferencváros. Az összes budapesti egylet valamilyen tevékenység, munka, értékteremtés mentén jött létre és működött, működik, ezt az egyet, ezt a hiszterikus, elfogult társaságot, amit Fradizmusnak hívnak, kivételével. Tisztelet a kivételnek. Mert nyilvánvalóan vannak köztük, akik komolyan gondolják, hogy mivel nekik nem volt, nincs gyárvárosuk, munkásemberekkel Újpest, Angyalföld, Csepel, Kispest, banki hátterük stb., így ők EZÉRT A teljes Magyarország csapata. Őket tisztelni is lehet ezért, csak ott a gond, ha ők a tejes, akkor hogyan gondolják, mi marad a többinek? Sok örömöt okoztak a magyaroknak, de még több - nem folytatom... Ennek ellenére, ha nem lennének, hiányoznának. Csak a tiszteletet, a méltóságot kellene megtanulniuk és - ami fontosabb - alkalmazniuk. Győzzön a jobb!
bhölömbika
2024. május 07. 15:11
kurvagáz ilyen cikket lehozni :D
Novicsok-5
2024. május 07. 14:51
Kikaptak? Mi történt, elfogyott a közpénz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!