Címzett rendőrgyilkosságok?

2010. augusztus 15. 12:11

Ez az ország alá van aknázva.

2010. augusztus 15. 12:11

„Ez az ország alá van aknázva, ez az első. Arra a kérdésre, hogy miért, hogyan volt lehetséges, hogy 2006. október 23-án izraeli kommandósok magyar rendőr- egyenruhában meneteltek, magyar rendőrök kötelékében és egyre megy, hogy irányítottak vagy megfigyeltek, vagy harcoltak is, vagy sem. Mi kérdeztünk, válasz nem érkezett, igaz, tagadás sem. A dolog el van felejtve. Gergényi, az akkori vasprefektus esetleg el lesz kapva, vagy Szilvásy, a titokminiszter, de az ország aláaknázottságáról hallgatunk.

Az alsóörsi eset azonban újra felszínre hozza a kérdést. Most Svájcba vezetnek a szálak, ha ugyan oda, és ha egyáltalán szálaknak lehet ezeket nevezni. De bebizonyítódik, hogy ennek az aláaknázó hatalomnak, amely lehet nem csupán izraeli is, széles sajtókapcsolatai vannak, etetni tudja a sajtót, hallgatásra tudja bírni, meg tudja kötni a felderítés kezét, sőt az államot meghőkölésre tudja kényszeríteni. Az elmúlt rendszer titkosszolgálatainak kutatásáról, besúgóiról, jelentéstevőinek működéséről adott esetlen leleplezéséről állami intézetek, levéltárak gondoskodnak, de a mai ügynökök, az idegen állam szolgálatában álló egyének, szervezetek, és a fedett tevékenységek felderítéséről, aknamunkájuk kivédéséről semmit nem tudunk, nem hallunk. Létezik ilyen?

Az eredményekből, a cigánygyilkosságok sorozatából, a rendőrgyilkosságokból arra juthatunk, hogy ez a szerv, ha van is, gyenge. Nem a munkájuk mikéntjéről való tájékoztatás hiányzik, az természetesen csak a szakma szabályainak megfelelően történhet, hanem éppen az eseteket vizsgálva és a játszi könnyedséget tapasztalva, amellyel a magyar szervekkel kibabrálnak, következtethetünk a gyengeségére. Nem tudjuk hányan és miért, milyen eszközöket birtokolva, netán fegyvert is tartva élnek, dolgoznak az országban és kiknek és mely államok, nemzetközi szervezetek javára tevékenykednek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
állambácsi
2010. augusztus 16. 13:00
Csurka Drábikot és Bogárt élteti 49:20-tól. (43:10-től meg Torgyán :) http://www.vimeo.com/8144583
kérdés
2010. augusztus 16. 11:35
Az elgondolkodtató, hogy olyan eltopos fejük van az elkövetőknek...
sanyi baba
2010. augusztus 16. 09:02
Tényleg csak én emlékszem úgy hogy ez Csurka István nevű ember az alatt a rohad mocskos undorító kommunizmus alatt egy abszolút elismert író volt, akinek a műveit rendszeresen játszották a színházak? Amúgy - tudom sokadszorra mondom - undorító ahogy zsidóztók. Nem az a baj - részemről - hogy a zsidósággal foglalkoztok, hanem az hogy beszéltek rólunk mint valami kártevő állatokról. Holott nagyon valószínűleg tartom hogy hosszabb távú ismeretséget, netán barátságot egyikőtök sem tartott fent zsidó származású emberrel.
Ricochet
2010. augusztus 16. 05:19
Ebben lehet valami: végül is mikor érzik magukat bizonytalanságban az emberek? Ha rendőrök hullanak hétről-hétre... Nehogy már mgnyugodjanak a kedélyek! Tavaly a cigánygyilkosságok, most meg a rendőrgyilkosságok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!