Parázna magyarok

2011. december 09. 19:40

A katolikus rezidensek törvénye a valóságos családok helyett egy olyan fölfogás látszatát és maradékát védi, melynek társadalmi bázisa szétporladt.

2011. december 09. 19:40
Révész Sándor
NOL

A katolikus egyház kimutatható támogatottsággal nem rendelkező parlamenti rezidentúrája benyújtotta a »családok védelméről« szóló törvényt, mely szerint az élettársi kapcsolaton alapuló család nem család. Közben készül az új Ptk., mely a felelős kormánybiztos szerint megerősíti és kibővíti az élettársak családjogi státuszát. Van tehát két tervezet: az egyik követi a társadalom életét, a másik meg dacol vele. (...)

A felbomló családok problémája kb. 1,2 millió embert érint, 6-700 ezer gyerek él csonka családban. Azután ott vannak még a hozott gyerekekkel összeállt mozaikcsaládok, melyekről a törvénytervezet szintén nem vesz tudomást. »Élettárs
«, »válás«, »csonka«, »mozaik« – ezek a szavak nemhogy a törvénytervezetben, de az indoklásában sem fordulnak elő. A gyermeküket egyedül nevelő szülőről egyetlen fölsorolásban történik említés.

Katolikus szemmel nézve bűnös nép a magyar. Parázna. S ha legalább az Istentől parázna! De nem. A katolikus katekizmus 2353. pontja szerint »a paráználkodás egy szabad állapotú férfi és nő házasságon kívüli testi egyesülése. Súlyosan ellenkezik a személyek méltóságával és az emberi szexualitással, amely természete szerint a házastársak javára, valamint gyermekek nemzésére és nevelésére rendeltetett.« Valamennyi magyar paráználkodik tehát, aki az egyház által szentesített házasságon kívül vagy akár azon belül, de a gyermeknemzés ellen védekezve közösül.

Eszerint a paráználkodás általános társadalmi gyakorlatnak nevezhető. Bizony parázna homofób heterók vetik meg a keresztény erkölcs nevében a parázna melegeket. A katolikus rezidensek törvénye pedig a valóságos családok helyett egy olyan fölfogás látszatát és maradékát védi, melynek társadalmi bázisa szétporladt. Így kerül át egy hittétel a lelkiismereti szabadság köréből a lelkiismereti diktátum státuszába.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
novara
2011. december 10. 12:11
A magyar parázna,mondja ő,bár inkább parázna,hogy fogyunk népességileg! Miről is beszélsz ember? Namostan neked annyi közöd van a valláshoz,mint kurvának a szentélethez... Fáradj a pénztárhoz,ma is dobtál egy fikát.
magnamater
2011. december 10. 12:00
Ez a Révész Sándor rettentő nagy rasszista! A felsorolt szabálytalanságok - házasságon kívüli kapcsolatok, csonka családok stb- az egész modern világra, s leginkább Európára és Amerikára jellemzőek, s nem a magyarok ebben a legelsők, mégis a magyart mondja erkölcstelennek!
Faqtya ezredes
2011. december 10. 11:43
Zsidók a pornóiparban 2005. június / Nathan Abrams (Seleanu Magdaléna fordítása) Kevéssé ismert történet a zsidók részvétele a Hollywood lepusztultabb oldalági rokonának tartott pornófilmkészítésben. Talán szeretnénk úgy tenni, mintha az X kategóriás filmek gyártásából nem vették volna ki részüket, holott letagadhatatlan, hogy a világi zsidók aránytalanul nagy számban szálltak be (és közreműködnek ma is) az amerikai szexfilmek előállításában. A zsidó részvétel a pornóiparban régi história, Amerikában vitathatatlanul hozzájárultak ahhoz, hogy egy marginális szubkultúra az amerikai élet fontos részévé váljon. Malacságkufárok http://szombat.portalinternet.hu/2005/0506zsidoporno.htm
korona
2011. december 10. 11:25
Végülis emberek vagyunk, úgy a nem-zsidók, mint a zsidók is, tehát gyarlók, bűnrehajlók. Mindannyiunkban ott van kisebb vagy nagyobb mértékben a megvesztegethetőség lehetősége, a kalandokra való hajlam, a nagyratörés vágya, az esendőségünk lehetősége. Senki sem szent vagy mindannyian azok vagyunk. Az össz emberiség nagyon sokszínű: vannak erkölcsösek, egyenes gerincűek, derekasak, jóhiszeműek, alattomosak, mindenkori haszonlesők, bitangok, szavahiteltelenek, szavahitetlenek, önérdekűségre törekvők, erkölcstelenek, okosok, buták, naívak, számítók, fösvények, adakozóak, és így tovább. A boldogságra való törekvés az, hogy harmóniában tudjunk élni az emberek között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!