Érvénytelen a diplomám

2013. július 08. 12:28

Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Interjú.

2013. július 08. 12:28
Hujber Ferenc
Life.hu

„H.F.: Mi '74-esek olyan sokan voltunk, hogy a szüleim protekció nélkül csak szakmunkásképzőbe írathattak be engem. Nincs érettségim. Vennem kellett egy bizonyítványt, hogy felvételizhessek a színművészeti főiskolára. Ilyen tekintetben a diplomám érvénytelen.

Ezt soha nem mondtad el! Biztosan azt akarod, hogy kiderüljön? Maradhat a mi titkunk is, megőrzöm.

H.F.: Nyugodtan írd le. Régóta be akartam vallani, mert fontosnak tartom ezt is. Erről beszéltem az elején. Nem akarom, hogy egyszer, amikor majd pozícióban leszek, és rálépek valakinek a lábára, megjelenjen a hír, hogy Hujber Ferencnek hamis az érettségi bizonyítványa és a szakdolgozata plágium. Azt szeretném, hogy tőlem tudják meg. Most. A diplomamunkámnak az volt a címe, hogy »Szerepálmom, Lady Macbeth«. Egy 20 évvel ezelőtti dolgozatról másoltam. Én csak a címet találtam ki, de ezt a kamu szakdolgozatot úgy védtem meg, hogy ötöst kaptam rá. Érettségi nélkül nem mehet az ember a Színművészetire. Ez azt jelenti, hogy akkor a Színművészeti Egyetem szerint én nem lennék jó színésznek. Márpedig szerintem én nagyon jó színész vagyok, érettségi nélkül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. augusztus 12. 19:26
Ezt beszéld meg Martin Schusu/Oszmán Zsóti duó bármely tagjával, ez náluk hasonlóan működik, de ha skiccpalizni kell, mindkettő lepcses-szájúvá válik ...
kamasuka
2013. augusztus 12. 19:26
Még ha '44-eseket ír, de 1974-ben? :) 88-ban dühöngő kommunista diktatúra miatt (lol) Ferikét nem vették fel csak szakmunkásképzőbe. Amúgy, szerintem ez kamu ...
pipafa
2013. augusztus 06. 16:56
Van mire büszkének lennie: nincs érettségije. Az ilyen mostanában menő.
narmer
2013. augusztus 03. 12:21
Hujber: le a házassággal, le a családdal, le az asszonynal, le a hűséggel, le a monogámiával, éljen a nyitott házasság, a testem az enyém stb. bla bla bla.Én ezt a pasit egyszerűen rémületesenk tartom, de most ő a modern férfi, és az ilyen Szily Nóra félék, akik nagy pszichológusnak hiszik magukat még adják is alá a beleérző lovat.Két divatos férfi van a ma fiatalsága előtt példaként: Alföldi Róbert és Hujber Ferenc. Ajvé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!