Rezsikémek vs. Orbán

2013. november 08. 07:42

Annyira fontos gyarmati célpontja vagyunk Amerikának, hogy egy volt szappanopera-producert küldenek ide nagykövetnek. Ő emeli majd vissza a rezsinket és adóztatja meg a magyar családokat.

2013. november 08. 07:42
Molnár Richárd
Népszava

„Az első felröhögés után úgy döntöttem, ezúttal komolyan veszem a Magyar Nemzet »Munkatársának« legújabb szerzeményét. Nem könnyű feladat, bár bajnaista diákterroristákon és kormánydöntésre készülő kereskedelmi televíziókon edzettem a rekeszizmaimat, amely ügyekről szintén a neves kormánylap ködbe burkolózó, zseniális firkásza tájékoztatta a közvéleményt. A szerző azonban ezúttal elment a végsőkig, ez a bátorság pedig elismerésre méltó. Eddig csak finomkodva utalgatott az imperialista Egyesült Államok hazánk elleni mesterkedéseire, amelynek legfőbb eszköze egy amerikai tőzsdespekuláns, Soros György, aki pénzeli a magyar baloldalt.

Most viszont ki lett jelentve, hogy az - Angela Merkel mobiljától a legutolsó tálib harcos Facebook-fiókjáig mindent megfigyelés alatt tartó - amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) a magyar baloldalnak kémkedett, hogy rajtuk keresztül »befolyást szerezzen« a hazai politikában. Ez az információ nyilván azért maradt ki a világméretű megfigyelési botrányt kirobbantó volt NSA-alkalmazott, Edward Snowden sztorijából - amellyel először olyan »nevesincs« sajtótermékekhez fordult, bizonyítékok kiséretében, mint a New York Times vagy a Spiegel -, mert azt a Magyar Nemzet anonim újságírójának tartogatta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2013. november 08. 15:22
Nagyon ostoba szarházi. Az USA bpesti nagykövetei Mark Palmer óta, azaz közel húsz éve nem diplomaták, hanem politikai kinevezett kampánytámogatók. Bush közel 50, Obama eddig 27 ilyen személyt nevezett ki nagykövetnek nálunk fontosabb, gazdagabb Ny.európai országokba is. Erre varrj gombot sajtó-segédmunkás.
puszika
2013. november 08. 14:08
Ricsi!Szólj már a főszerkesztődnek,ne túráztasson tovább,mert mindenki rajtad röhög!!
elfelejtette
2013. november 08. 12:49
Népszava publicista. Létezik ennél alávalóbb létforma?
világbéka
2013. november 08. 12:10
Eközben a nol hatalmas nyelvcsapásokkal istenhoztázik beszarok :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!