Gábriel arkangyal a bírái előtt

2014. február 27. 20:03

Biszku – érdemein kicsit tán túl is – úgy elviszi a balhét az egész kommunizmusért, az ötvenhatos megtorlásért, mint a sicc, egyedül.

2014. február 27. 20:03
Narancs.hu
Magyar Narancs

„Nem a Fidesz óbégatta eddig teli szájjal, hogy ha nácizmust elítéljük, a kommunizmust is el kell? De, a Fidesz, meg a vele szövetséges jobbos lumpenértelmiség.

S most mégis a Fidesz (=Orbán) alkalmazna kettős mércét, a holokausztot nem, de a komcsit a magyar csinálta, az ötvenhat utáni megtorlást mi csináltuk, hisz a ruszki, mert az most pénzt ad a Fidesznek (=Orbánnak), nem is keveset, így szovjet megszállási emlékmű nem lesz, s ha nem vigyázunk, a Békemenet még a Moszkva teret is visszakereszteli.

De nem kell megijedni, kedves magyarok, ti a kommunizmus bűneiben is ártatlanok vagytok, az ötvenhat utáni megtorlást például Biszku Béla csinálta, már megy is a bíróságra: 2014. március 18-án lesz neki ne mulass! (...)

Biszku – érdemein kicsit tán túl is – úgy elviszi a balhét az egész kommunizmusért, az ötvenhatos megtorlásért, mint a sicc, egyedül. Már a szavak, a handabandázás szintjén, hisz a pere nyilván messze túl fog nyúlni a választás idején, s végül a kutyát sem fog már érdekelni. Hiszen egy idő után mindenki be fogja látni szépen, hogy a hazudozás végére egy jó nagy újabb hazugságggal nem lehet pontot tenni. De addig a Magyar Hírlap, meg az egész láncon tartott sajtó számos címlapokon hozhatja, hogy a független magyar bíróság föltárja a kommunizmus máig ható bűneit. S azt is, hogy lám a Fidesz(=Orbán) szembenézett a kommunista múlttal, s fel is számolta azt. Egy vén marhával lezavart bolhacirkusz keretei közt.

Ha holokausztról lehet hazudni, lehet hazudni a kommunista diktatúráról is, nem ismerünk kettős mércét, s a plafon sem szakad ránk soha.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2014. február 28. 09:10
"Biszku – érdemein kicsit tán túl is – úgy elviszi a balhét az egész kommunizmusért, az ötvenhatos megtorlásért, mint a sicc, egyedül." Ahhoz képest, hogy a "nácivadászok" meg auswitzi szakácsot, meg bakákat vegzálnak, mint háborús főbünösöket, még nem is túlzás. Biszku döntéshozó volt, nem egy századik fősenki végrehajtó.
gereb6
2014. február 28. 08:35
"a plafon sem szakad ránk soha." Dehogynem. Ha ugyanezt a 90 éves náci bácsikákról is megírnátok.
Tündér_Lala
2014. február 28. 07:31
Hát akkor tételesen. A holokausztért az elsődleges felelősség a németeké. (a megszállás után kezdődött az emberek elhurcolása és még mindig a legtöbbet tette a nemzet nemzetközi összehasonlításban az üldözöttekért. A hála jól látható módon (ugye ?) nem marad el.)Pont. Az orosz megszállásért a nyugat (Jalta) a felelős. Az ötvenes éveket bosszúálló moszkovita zsidók csinálták. Az áruló Kádárt pedig még jó 10 évig zsarolták a talonban tartott Rákosival. A szegény szegény Biszkuért pedig megszakad a szívem. Nem támogatom egyetlen aggastyán börtönbe zárását sem, de beszélni a gazemberségekről olyan kötelesség, amit régen meg kellett volna tenni. Osszességében a cikkíró elmegy a francba.
Necoure Yamakee
2014. február 28. 07:17
Az OPNI mostansag mancs neven jelenteti meg lakoi muveit!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!