Nem értem Varga Mihályt

2014. november 06. 13:29

Itt a vasárnapi boltbezárás, amire egyetlen józan fideszesként, egyben az illetékes tárca vezetőjeként elmondta, hogy baromság, mire a KDNP javaslatát szavazza meg a kormány. Ez rohadt megalázó.

2014. november 06. 13:29
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Én nem értem Varga Mihályt. Anno ő volt az IMF-tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter, miközben pontosan tudtuk az elejétől, hogy Orbán nem is akar tárgyalni, pláne megállapodni. Ez rohadt megalázó. Aztán Matolcsy székébe ülve kellett minden korábbi szakmai reputációját a sárba dobni, hogy az »unortodoxiát« kiszolgálja. Ez rohadt megalázó. Nemrég felmondattak vele egy korlát nélküli, ostoba netadót, 150 forint per gigabájt, barlangrajzos idiótának beállítva szerencsétlent. Ez rohadt megalázó. Aztán napokig hazudnia kellett arról, hogy a NAV elnökét kitiltották-e Amerikából, olyan ostoba dumákat előadva, hogy hát Ildikó biztos szólna, mert megígérte. Ez rohadt megalázó. Most meg itt a vasárnapi boltbezárás, amire egyetlen józan fideszesként, egyben az illetékes tárca vezetőjeként elmondta, hogy baromság, mire a KDNP javaslatát szavazza meg a kormány. Ez rohadt megalázó. Én nem értem Varga Mihályt. Mire jó ez neki? Innen ennél sokkal okosabbnak és becsületesebbnek tűnik... igaz, valaha Lázár Jánosról is ezt gondoltuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2014. november 07. 02:29
ez a cikk arról szól, hogy egy Ceglédi nevű pofa utálja a FIDESZ-t
várúr
2014. november 06. 19:38
Ceglédi. Ilyen hülyének lenni, mint te, az a megalázó. A kormány az előterjesztést NEM szavazta meg. Volt, aki szóban támogatta, mások nem. Ennyi az egész. Erre jössz te és visongsz.
Brigadéros
2014. november 06. 17:28
Most írja a hvg, hogy mégsem igaz, hogy lesz vasárnapi zárva tartás! Zolika, most akkor új cikket rittyentesz gyorsan, vagy majd megmagyarázod az átévében?! :)
Jack Torrance
2014. november 06. 17:16
Soha nem gondoltuk azt Lázár Jánosról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!