Kedves János, eszem a kiegyensúlyozott szíved csücskét

2015. január 15. 08:49

A zöld ombudsman meg az ellenzéki pártok, akik tiltakoztak abszurd hülyeség ellen, vajon mi a túrót hibáztak? Hogy nem gyújtották rá a minisztériumot V. Németh Zsolt államtitkárra, meg az éjsötét miniszterére?!?!

2015. január 15. 08:49
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

„Áder János szerint a hungarikum-számba menő, napelemre kivetett környezetvédelmi termékdíj ügyében - idézem - »hibázott a kormány, az Országgyűlés, az ellenzéki pártok, a környezetvédelemért felelős ombudsman és a köztársasági elnök is.«

Kedves János, eszem a kiegyensúlyozott szíved csücskét, de a zöld ombudsman meg az ellenzéki pártok, akik tiltakoztak abszurd hülyeség ellen, vajon mi a túrót hibáztak? Hogy nem gyújtották rá a minisztériumot V. Németh Zsolt államtitkárra, meg az éjsötét miniszterére?!?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2015. január 15. 16:41
az ördög és Jávor Benedek egykutya
tevevanegypupu
2015. január 15. 13:16
Nem tudom mi a célja ezzel a hanggal, csak szeretném mondani, hogy egy européer nem beszél ilyen stílusban mint egy fanatikus balliberális. Gondolom az EU-ban bokázik az idegen képviselők és más köztársasági elnökök előtt..próbálja ezt meg itthon is. Maga nagyon kevés szavazattal kikerült oda ahol van, semmiféle hasznot nekünk nem jelent az, hogy maga ott kellemkedik Brüsszelbe - a magam részéről inkább csodálkozom, hogy egyáltalán akadtak emberek akik ehhez hozzásegítették - fizetni maga után viszont elég sokat kell. Szóval eszerint forgolódjon, ha már elárulta az lmp-t, kiárulta barátait pénzért. Maga az egyik legmegvetettebb ember Magyarországon, ebben biztos lehet. Még Bajnai Gordonnak is ilyesmi véleménye lehetett magukról..
BőröndÖdön
2015. január 15. 13:00
Minden szava igaz!!
tango47
2015. január 15. 11:08
GÖRÉNY!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!