Viktor kapitány jelentett a főnöknek

2015. szeptember 23. 17:33

Orbán Viktor a bajor miniszterelnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján azt is bejelentette, hogy német gyarmat vagyunk, és ezt még élvezzük is. Legalábbis ő biztosan.

2015. szeptember 23. 17:33
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Alfahír

„A miniszterelnök a bajor-magyar smúzolás hevében meglepő őszinteséggel helyezte el hazánkat a világtárképen. A magyar nemzeti szuverenitás védelmezőjének pózában előszeretettel mutatkozó Orbán úgy jellemezte magát, mint a bajor miniszterelnök az egyik végvári kapitányát, akinek, így kötelessége is volt eljönni és beszámolni a helyzetről.

Az már eddig is sejthető volt, hogy a dublini egyezményhez való görcsös ragaszkodás (amellyel már lassan egyedül maradunk Európában) mögött sokkal inkább a német, mint a magyar érdekek védelme áll - de ilyen keresetlen önleleplezésre azért talán senki nem számított. Lám, néha nem csak arra érdemes figyelni, amit Orbán tesz, hanem arra is, amit mond...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
smarton
2015. szeptember 24. 10:30
Na te hülye, látom, mindent megteszel a Jobbik népszerűtlenségéért. Vona tudja ezt? Hogy gusztustalanul lihegitek túl a lehetőséget?
Senye Péter
2015. szeptember 24. 09:10
A bajorok érezhetnek irántunk némi rokonszenvet, talán a hunoktól vagy kalandozó magyaroktól származó, ereikben folyó néhány csepp vér okán.
crydog
2015. szeptember 24. 07:56
Néha komoly agymunkába kerül eldönteni, hogy melyik szélső(jobb) avagy szélső(bal) irányzat képviselője vetít nagyobbat.Mert a félremagyarázás, a szócsavarás az piszkosul megy mindkét részről. Valós érdemben tenni is valamit, na ez az a pont ahol még le kéne tenni valamit az asztalra.Részemről a Kurucinfót egykalap alá veszem a 444- el, józanul egyik sem tud gondolkozni.
csuka
2015. szeptember 24. 06:42
"Az ő “végvári kapitányságáról” pedig: ő csupán Nyugat-Európa hátsó udvarának félnótás portása-korbácshasználati joggal!" /balrad/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!