Fejétől bűzlik a szakkollégium (Bibó és a 444)

2015. október 13. 09:35

Mert van ugyebár a vagány és van a hányingerkeltő újságírás. Ez utóbbira példa, ez a nevezzük így, tudósítás.

2015. október 13. 09:35
G. Fodor Gábor
888

„Érdekes írást jelentetett ma meg a bevándorlás- és melegházasságpárti 444.: Orbán Viktor tavasszal a Bibóban járt. Ők maguk írják: egy nem nyilvános beszélgetésen készült hangfelvételből idéznek, immáron nem először.

Mert van ugyebár a vagány és van a hányingerkeltő újságírás. Ez utóbbira példa, ez a nevezzük így, tudósítás.

Ehhez csak annyit, hogy a 444-es Sarkadi Zsolti és Czinkóczi Sanyi ex-Bibósok.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2019. november 29. 19:09
Szerintem meg van a jó és a trágya újságírás, jó az lehet, ami jó (oldaltól függetlenül bármely újságban lehet jó cikk - de ezt csak a kretén szektás fidesz-makiknak kell magyarázni, mert a normális többség tisztában van vele), a trágya az meg trágya, mint ez itt, G. Fodor felcsúti kondás firkálmánya. Javaslom a t. Mandiner szerkesztőinek, hogy egy piros bohóc-orrot fotóshopoljanak a Gabyka arcocskájára a fényképen oldalt, mindjárt élvezhetőbb lenne ez a legalja színvonal.
Laibach
2019. november 29. 19:09
"..Érdekes írást jelentetett ma meg a bevándorlás- és melegházasságpárti .." Írhatana Gabi arról is, hogy pl. egy köztudottan meleg szokta őket és a miniszterelnök urat képezni a Századvégnél. "..Az első számú kapcsolattartó a miniszterelnök főtanácsadója, a pozíciót ugyan nem viselő, ám a Századvég Alapítványt informálisan irányító Habony Árpád, akivel döntően tolmácsokon keresztül zajlik a kommunikáció. Magyarországi tartózkodásaik során Finkelstein és Birnbaum "csoportos foglalkozásokat" tartanak: ezeken az üléseken a Fidesz kommunikációjában kulcsszerepet játszó vezető politikusok - köztük Orbán Viktor is - vesznek részt..." "..Pénteken Orbán Viktor miniszterelnök azt mondta az RTL Klubnak, hogy Finkelstein egy kiváló, jól ismert szakértő, s ő rendszeres kapcsolatban állt vele. Arra a kérdésre, hogy mikor találkozott vele utoljára, azt felelte, két nappal korábban..." ".. 1996-ban a Boston Magazine nyilvánosságra hozta, hogy Finkelstein férfi párjával két gyermeket nevel massachusettsi otthonukban.." http://hu.budapestbeacon.com/kiemelt-cikkek/habony-arpadnak-es-arthur-finkelsteinnek-kozos-cege-van/
Fahrenheit 451
2019. november 29. 19:09
"melegházasságpárti" tuti, hogy G. Fodor szívesen feleségül menne Orbánhoz: "a méltánytalan bánásmód mindig felébreszti a szunnyadó Férfiasságot (...) a sajátjaiért kiálló erős vezető az övéi megvédése érdekében kész bárkivel tárgyalni, megegyezni, még hajlandó elmenni az oroszlán barlangjába is, hiszen rettentő az oroszlán odva, ha elhagyatott is, de egyet nem hajlandó, feladni céljait, ő a megfelelő ember a megfelelő időben, akinek ki kell állnia magáért és az övéiért, azokért, akik nemcsak csontos öklöt látnak benne, hanem olyan valakit, aki egy közülünk, mert ha megszólal, az emberek nyelvén beszél, és amit mond, azt bárki folytathatná, de mégis jobb, ha ő beszél, mert szóval és tettel olyan teret teremt, amiben megidéződik az egy irányba tartó politikai közösség. Aki erre képes, azt a politika nyelvén úgy hívják: az első ember."
Laibach
2019. november 29. 19:08
Na, megint a koboldmaki.. Mindig megnevettet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!