Újabb koncepciós per bukott el

2015. november 26. 13:33

Újabb fideszes leszámolási álbotrány bukott meg. Felmentette a volt moszkvai nagykövetet és hat társát a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet eladása kapcsán.

2015. november 26. 13:33
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
DKP.hu

Újabb fideszes leszámolási álbotrány bukott meg. Felmentette a volt moszkvai nagykövetet és hat társát a moszkvai magyar kereskedelmi képviselet eladása kapcsán hűtlen kezelés, illetve bűnpártolás és okirat-hamisítás miatt emelt vádak alól a Budapest Környéki Törvényszék szerdai elsőfokú ítéletében. Polt Péter, korábbi fideszes képviselőjelölt ügyészsége azt próbálta bizonyítani, hogy a vádlottak összejátszva, tudatosan manipulálták az ingatlan értékesítést.

A valóság ezzel szemben az, hogy előre tudható volt, hogy semmilyen bűncselekmény nem történt. A DK szolidaritást vállal minden megtámadottal, üdvözli az elsőfokú döntést és abban bízik, hogy a majdani jogerős ítélet a felmentést erősíti meg. A mostani döntés azt mutatja, hogy vannak még tisztességes bírák, nem tud mindenkit befolyásolni az orbáni romlott és korrupt hatalom.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2015. november 27. 11:16
Régi kádári figurák egymást nem büntetik.
áfonya
2015. november 27. 11:14
Botrányfelhők a szegedi MSZP fölött – az országos sajtóig érnek a súlyos és kínos ügyek. Számos komoly botránnyal kell szembenézniük szegedi szocialista politikusoknak és családtagjaiknak ezekben a hetekben – az egyik civil szervezet immár Botkagate-ről beszél. Szeviép-botrány, KSE-ügy, közraktározási visszaélések – az utóbbi napokban több olyan súlyos bírósági ügy részletei kezdtek napvilágot látni, melyekben szegedi szocialista politikusokig is vezethetnek szálak. Forró karácsony vár tehát a Botka László polgármester vezette formációra – olyannyira, hogy a Tisza Lajos Közéleti Egyesület szerint már alakulóban van a “Botkagate-botrány”… A Biztonsági Üzem Kft.-től az SZKT-ig, avagy a Szeviép-ügy máig kísért. http://szegedma.hu/hir/szeged/2015/11/botranyfelhok-a-szegedi-mszp-folott-sulyos-es-kinos-ugyek-gyulekeznek.html
Zsolt75
2015. november 27. 07:36
Szó se róla, lopásban profik vagytok.
MeneCult
2015. november 26. 21:09
"A DK szolidaritást vállal minden megtámadottal" Akkor vállaljatok szolidaritást a migránsok által megtámadott finn lánnyal is, szemét tetvek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!