A kDNP sosem fogja megérteni

2016. augusztus 19. 16:02

Éppen úgy képtelenek elengedni a vasárnapi zárva tartás ügyét, ahogy hisztis kisgyerek a csattogó falepkét.

2016. augusztus 19. 16:02
Reflexman
Reflexman

„Éppen úgy képtelenek elengedni a vasárnapi zárva tartás ügyét, ahogy hisztis kisgyerek a csattogó falepkét.

Semjén Zsolt és a KDNP néven bejegyzett világnézeti párt tökéletesen mutatja meg (újra) a hazai politikai élet kompromisszumképtelenségét. Azt már ezerszer leírták ezren, hogy miért volt kifogásolható a boltok vasárnapi zárva tartása. Hamis és demagóg szólam a kereskedelmi dolgozók védelme, ami szerint nem tudnak leülni otthon a nagy tölgyfa asztalnál erőleveset enni úgy családostul, hiszen lassan nem ismert olyan szakma és foglalkozás, amely – és ez amúgy tényleg szar – ne kívánná meg, hogy hétköznaponként késő este is, vagy hétvégén ne kelljen beleállni a munkába.

A posztmodernitás ezt is magával hozta, az ember pedig igyekszik alkalmazkodni és nem tart igényt Semjén vagy elvtársai coaching-jára.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ptrfarkas43
2016. augusztus 20. 13:00
A libejálisok azé vannak, hogy őket kiszolgáják éjjel, nappal, szomat, vasárnap. A szolga nép meg azé van, hogy dolgozzon éjjel, nappal, szombat, vasárnap. Nem is éjtem, hogy mé szabad egyeseknek a hétvége.
SwordFish
2016. augusztus 20. 08:15
Pubi, a csattogó falepke hol van? >:-D Gyógyszer elgurult a szekrénybe? >:-D
egysegelem
2016. augusztus 19. 22:54
Lemaradt a cikk vege: "Valójában egyik politikacsinálót és döntéshozót sem érdekli, hogy a zemeberek mit akarnak és Semjén emberkedése – vagyis, hogy még ki is terjesztené a boltzárat – szépen rávilágít erre. Látszólag eleresztenek témákat, de a düh és a "csak azért is..." romboló mentalitása ott munkál belül. Az ilyen dac még két-három éves korban rendben van, de utána már hótt ciki és ha hatalom is társul mellé, egyenesen veszélyes." Egyetertek a cikkiroval, a KDNP olyan, mint a fekete himlo, amedig az emberiseg ki nem irtotta, mindig felni kellett, hogy valahol ujra es ujra felbukkan es fertoz.
csurcsányi
2016. augusztus 19. 21:17
A bunkó maszoposnak ha vasárnap reggel akar egy friss croiassont reggelire,és zárva van a tescó az akkor kurva nagy a baj a bolt nyitva tartási idejével
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!