Jönnek vissza az ablakon!

2016. augusztus 09. 19:24

Igaza volt az MSZP-nek, amikor a boltzár eltörlése után tovább gyűjtötte az aláírásokat, nehogy a hatalmas pofont kiheverve Harrachék, miután kidobták őket az ajtón, visszamásszanak az ablakon.

2016. augusztus 09. 19:24
Somfai Péter
Népszava

„Igaza volt az MSZP-nek, amikor a boltzár eltörlése után tovább gyűjtötte az aláírásokat, nehogy a hatalmas pofont kiheverve Harrachék, miután kidobták őket az ajtón, visszamásszanak az ablakon. A politikai vereség nem a NER műfaja.

Megvárták, hogy lejárjon a népszavazást kérő aláírások gyűjtésének határideje, s nyomban kiderült, hogy a kereskedelem-politikáért felelős miniszteri biztos megint töri valamiben a fejét. A múlt héten még csak sejttették, hogy valami újabb szabályozás készül, hétfőn már a bölcsbeszédű Kósa Lajos kétséget sem hagyott a felől, hogy a kormányzat ismét belenyúl a kiskereskedelem működésébe.

A frakcióvezető odaállt a kamerák elé, és kijelentette: nem jól van ez így, »a fogyasztók kényelme«, a »munkavállalók érdeke« miatt szükség van újabb változtatásokra. Nyitva lehetnek a boltok, ha már annyira ragaszkodtunk hozzá, de majd törvényt hoznak, hogy a dolgozók egy évben kötelezően csak hat vasárnapot és néhány szombatot dolgozhassanak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 145 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SwordFish
2016. augusztus 10. 13:47
Harcoljatok a Városligetért tovább, az sokkal viccesebb!
Csigorin
2016. augusztus 10. 08:50
Ezek a rohadt mocskos fasisztak pihenonapot akarnak adni a dolgozoknak, de mi harcolunk hogy minden vasarnap dolgozni kelljen! Lenin meg a loszert is sajnalna ratok, budos kotelekre akasztana fel egytol egyig.
Peter8811
2016. augusztus 10. 07:45
Panamai préripusztán Bokros lovagol. Seggében egy pávatoll és vígan így dalol. Hands up* nyugdíjas fel a kezet! Elveszem a nyugdíjadat mert, Ilyen a judeóbolsevik felekezet. * Ejtsd [hendszáp]
atila68
2016. augusztus 10. 07:45
Értem én. Ha a munka törvénykönyve a munkavállalók javára változik az biztos jele a diktatúrának. Aha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!