Igenis átment az alkotmánymódosítás!

2016. november 08. 12:44

98 százalékban megvolt a kétharmad! Politikailag tehát érvényes az alkotmánymódosítás! Történelmi siker!

2016. november 08. 12:44
Stumpf András
Mandiner

A hazugság szennye patakzik a médiából. Mit patakzik, ömlik! Ömlik megint.

Máris azt híresztelik a kriptokommunistafasiszta portálok, hogy elbukott Orbán Viktor betelepítésügyi alkotmánymódosítási kezdeményezése a parlamentben.

Ehhez értenek. Ezek csak ehhez. Hazudni. Hazudni minden időben, minden hullámhosszon.

Ma is. Ma, amikor a Miniszterelnök Úr kezdeményezése óriási siker! Igen! Ez az igazság. A hetedik alaptörvény-módosítás sikeres volt ma, azt a parlament bizony elfogadta. Akárhogy híresztelik is ennek ellenkezőjét.

Mert nézzük csak a számokat, a tényeket! A tények makacs dolgok. Ugye.

131 képviselő szavazott igennel az alaptörvény-módosításra. Három képviselő nemmel szavazott. 133 igen kellett volna a kétharmadhoz. Tehát?

Tehát 98 százalékban megvolt a kétharmad! Azaz: politikailag érvényes az alkotmánymódosítás!

Ráadásul azt is kijelenthetjük: a képviselők majd' 98 százaléka megszavazta.

Ez ne lenne siker?

Tudjuk, mivel jöttök majd most! Átlátszóak vagytok. Azzal jöttök majd, hogy az összes képviselő kétharmada kellett volna az érvényességhez. 

Pitiáner jogászkodás!

Aki nem volt ott, aki nem szavazott, az másra bízta a döntést! Az számít, aki ott volt. Ahogy ugye a népszavazáson is láttuk. 98 százalék nemet mondott. Az számított. Azért lett most alkotmánymódosítási javaslat is. Lehetett róla szavazni a tisztelt képviselőknek. 

Csakhogy ugye fentiek alapján könnyű belátni: aki ma nem ment be szavazni, nem képviselő. Azok a képviselők, akik szavaztak.

Mondom még egyszer, hogy megértsétek: ma mintegy 98 százalékos többséget ért el a hetedik, a kényszerbetelepítés-ellenes alaptörvény-módosítás!

Történelmi siker!

Összesen 445 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. november 09. 13:10
Enmerkar [Hozzászóló kiszűrése] 2016. november 9. 11:52 Ezt mind magad ötölted ki, vagy segítettek a habonyszeminaristák? :))" a szerzői jogok érdeklik?
Enmerkar
2016. november 09. 11:48
A 3,2 millió magyar miniszterelnöke a kisebbség többségét képviseli Brüsszelben. Meg itthon is.Ez tény, a többi habonyvajnarogán népbutítás. :D
catalina9
2016. november 09. 10:46
Vona elvtárs bejelentette, hogy ha 2018-ban nem kerül kormányra a Jobbik, akkor lemond, szóval most már minden lehetőséget megragad. Az nem sikerült neki, hogy a Fideszt szemtől szembe legyőzze, ezért sunyin szövetkezik a szintén ebben sántikáló látványlibsikkel. Persze mindkét fél abban bízik, hogy miután leváltották a Fideszt mjd legyőzik a másik győztest. Vona elvtárs úgy hitte, hogy az akkor ellenzékben kerülő Fidesz kénytelen lesz őket támogatni, a balosokkal szemben. Persze először elfogadhatóvá kellett tenni magát a balosok számára így aztán elkezdett cukisodni, néppártosodni és hogy a fő mentor, Soros elvtárs is rábólintson a frigyre, keresztbefeküdt a népszavazásnak, alkotmánymódosításnak, sőt ha Clintonné nyert volna, akkor a Klubrádióban kámingáutolt volna. De Trump nyert, Soros elvtárs meg vesztett, így Vona elvtárs maradt sima hazaáruló, A balosokkal együtt.
Menhetten
2016. november 09. 09:18
Nagyon vicces! Stumpf Andrásnak nem volt mindig ilyen jó humora!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!