Agyő, Jobbik!

2016. november 08. 16:46

A Jobbik vezetése elárulta a saját szavazóit.

2016. november 08. 16:46
Szentesi Zöldi László
Demokrata

„Vona Gábor és társairól mi már évek óta mondjuk, hirdetjük, hogy semmi közük a nemzeti gondolathoz, hogy valószínűleg fogott emberek, és az első füttyszóra odadobnak mindent és mindenkit némi hatalomért és készpénzért. Most annyi történt, hogy az ország nagy része, beleértve a szomszédot és a facebookos ismerősöket egyaránt, szembesült a valósággal.

És akkor most arról, szerintünk miért van vége a dalnak. Elsősorban azért, mert a Jobbik vezetése elárulta a saját szavazóit. Elvileg támogatták a népszavazási nemet, állítólag ők maguk is így szavaztak, most pedig szembeköpik magukat és a szimpatizánsaikat, és teljesen mást mondanak, mint eddig. Vona Gáborék bődületeset hibáztak, és az a vicc, hogy észre sem veszik. Nyilván roppant taktikusnak és okosnak hiszik magukat.

Pedig a híveik egy része már eddig sem tudta követni a pálfordulásaikat, és a mai produkció után sokan mondják azt, hogy a büdös életben nem szavaznak többé erre a pártra.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cinkenyom
2016. november 09. 13:13
Tunyagabi! Csúnyákat mondtam a pártodra, hogy nem láthatom a hozzászólásaidat? Pedig kíváncsi lennék a sírdogálásodra.
balbako_
2016. november 09. 10:07
A Jobbik most tudja meg mit jelent a pirrusi győzelem kifejezés. (Fletó vigyorog ő már a saját bőrén megtanulta), de sebaj a lúzerek összekapaszkodnak.
VESZ ÉSZ
2016. november 09. 08:58
Lehet,hogy sokaknak nem tetszik a Jobbik döntése,de most legalább mi a Fidesz legkényesebb pontja.Ez a lövés a ZSEBÉRE irányult nem az eszére és nem a szívére,mert ezek nekik nem fontosak.A PÉNZ a Fidesz mozgató rugója,oszt kitudja márt mennyiszer váltott irányt,de sokakat nem is érdekel.Pedig a rossz emlékű SZDSZ ifjúsági csapata volt a Fidesz,büszkén voltak liberálisok,és magyargyűlölők.Új jelszó készült: A NEM A FIDESSZEL VAN AZ HAZAÁRULÓ!!
2016. november 09. 08:47
Szomorú, hogy a Jobbik - és főleg Vona Gábor - az utóbbi időben hibát hibára halmozott. Amikor Novák Elődöt és még néhány igencsak népszerű és radikális jobbikost félreállított, én csak néztem, hogy mi lesz ebből... Aztán jöttek sorra az újabb ostobaságot, amivel folyamatosan mást és mást kért/követelt, aztán pedig félretette és újabb ötletekkel jött elő. Egy komoly államférfi ilyesmit nem tehet! Nem elég a jót akarni, az eszünket is érdemes használni. Nem elég bírálni a fideszt, be is kell bizonyítani, hogy mi különbek vagyunk! Most éppen nem a két társaság meccse volt a tét, hanem a betelepítések megakadályozása, amit bizony meg kellett volna szavazni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!