Visszapillantóban a devizahitelek

2017. augusztus 27. 14:51

A „civil szervezetek” külföldi zsoldon naponta vádolták az országot hazai és nemzetközi fórumokon.

2017. augusztus 27. 14:51
Boros Imre
Magyar Idők

„A hitelbiztosítók óriási bajban lettek volna, ha a forintosítás a belépéskori árfolyamon történt volna! Érdemes azt a külpolitikai nyomáscunamit is visszaidézni, amelyet hazánkra gyakorolt az Európai Bizottság és az akkori amerikai kormányzat is. Hillary Clinton külügyminiszter még a Klubrádió ügyeivel is napi gyakorisággal foglalkozott, szerinte bődületes volt az antiszemitizmus is, egy amerikai diplomata (Goodfriend) pedig nyíltan agitált a kormány ellen, sejtelmeskedett és magyar állami tisztségviselőket vádolt korrupcióval.

A forint ellen folytatták a támadásokat, ami tovább rontotta az árfolyamot. A »civil szervezetek« külföldi zsoldon naponta vádolták az országot hazai és nemzetközi fórumokon. A mai »devizahiteles-mentők« akkor Good­friend oldalán álltak, és a hiteladósok felelősségéről papoltak. Nos, ez a körülményrendszer, a hazai jogi állásfoglalás és a külpolitikai nyomás tette lehetetlenné a forintosítást folyósításkori árfolyamon, amit most az újdonsült hős hitelmentők annyira követelnek.

Devizahitelügyben a visszapillantó tükörben ezt lehet látni, már ha az ember nem csak frizura- és sminkigazításra használja azt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 28. 18:42
Ez a majom meg el? Nahat, es milyen okosokat ir a kormanylapba... hat kar volt.
pildar
2017. augusztus 28. 15:31
Az egesz devizahiteles jatek csak arra kellett, hogy elvegyek a lakossag ingatlanvagyonat, ami ugye kelet europaban kimagasloan nagyaranyu a nyugathoz kepest. Eloszor lehuzni az utolso fillert is a szerencsetlenekrol akik felvettek a hitelt, aztan arvereseken gombokert megvenni az ingatlanokat amibe rogton be is koltozhetnek a kifosztottak. Az evszazad uzlete lett volna. Csak nem jott be mert Libasek elbuktak, a FIDESZ meg nem hagyta befejezni a "muvet". Beszoptatok elvtarsak, meg a fejlett nyugati gazdaitok is.
csuka
2017. augusztus 28. 09:03
Ügynököm! Ügynököm! Mond meg nekem! Mit lop(ott) ma a Kedves maffiózó vajda és bandája ?
fogas paduc
2017. augusztus 28. 08:47
Szóval, a Soros úr migránsérzékenyítő programjainak emlőin nevelkedett bíró nem engedte meg a devizahitelek szerződéskötéskori árfolyamon történő forintosítását. Pl Romániában megengedték ezt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!