Kerek világ

2018. április 24. 11:03

Reálisan senki sem hihette, hogy alapvetően meg lehet változtatni a voksoláson kialakult eredményt.

2018. április 24. 11:03
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Reálisan senki sem hihette, hogy alapvetően meg lehet változtatni a voksoláson kialakult eredményt. Pártunk és kormányunk törvényekkel körbebástyázva gondoskodott róla, hogy rendszere ne változhasson. Az egyoldalú kampánnyal pedig sok embert meggyőzött arról, hogy hatalomban maradása az egyetlen garancia édes hazánk további létére. Mindezek mellett valóban eltörpül, hogy a választás napján lehettek gyanús esetek, némi csalást feltételező történések.

De nem lehet feledni a most tökéletes rendről nyilatkozó Patyi korábbi megnyilvánulásait. Hogy amikor a választási bizottság – többséggel – a TV2 megbüntetéséről döntött, mivel műsorvezetői nyíltan közölték, ők bizony Orbán Viktorra szavaznak, akkor az elnök kényszeredetten megjegyezte: tőle bírságolhatnak, úgy vonul be a történelembe, mint »a bírságkirály«. Ennek pedig egy másik – hasonlóan tréfás – megjegyzés volt az előzménye. Az a miniszterelnöktől származott, mivel a választási bizottság őt is megbüntette, mert egy óvodát használt kampánycélokra. Patyi akkor alig győzött szabadkozni, amiért Orbán »bírságbajnoknak« minősítette őt.

Most viszont helyretett mindent. Nyíltan, őszintén. Aligha kell tartania a miniszterelnök haragjától. Így kerek a világ.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2018. április 24. 18:41
Sebes elvtárs én inkább arról olvasnék szívesen, hogy miért verte agyon az ávh azt az embert akinek a lakásába beköltöztetek?.Remélem szép lakásod van!
zakar zoltán béla
2018. április 24. 14:06
Nem hagyjuk, nem hagyjuk, Kadhafi, Kadhafi!!!!
péterx
2018. április 24. 13:40
Pitiáner , súlytalan , lényegtelen írás .
krotak
2018. április 24. 12:04
Óriási dolog volt a gőzmozdony, a gőzhajó. A gőzautó nem annyira, a gőzrepülőgép pláne nem, de az ember mindig talál egy körforgalmat (ez egyszerűbb szó, mint amibe egy volt miniszterelnök belekeveredett), és más irányba indul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!