Orbán bírósági vezetőt csinál abból az emberből, aki bocsánatot kért tőle azért, mert betartotta a törvényeket

2018. július 05. 09:34

Patyi András most bizonyíthat majd Orbánnak, hogy többet nem fog hibázni, fideszeseket nem fognak többet elítélni.

2018. július 05. 09:34
MSZP
MTI-OS

„A kormány már meg is találta a Fidesz házi bíróságának, a Közigazgatási Felsőbíróságnak vezetőjét, aki nem más, mint az a Patyi András, aki az NVB elnökeként meghunyászkodott és bocsánatot kért Orbán Viktortól azért, mert megbírságolta.

Ennek a bíróságnak kell majd döntenie azokban az esetekben, ha valaki az állammal pereskedik. Ezek után sejthetjük, hogy milyen független ítélkezésre számíthatunk egy olyan szervezettől, amelynek a vezetője elnézést kért a miniszterelnöktől azért, mert betartotta a törvényeket. Ne legyen kétségünk, itt csak olyan ember lehet majd bíró, aki elkötelezett a Fidesznek, azaz nem a törvényeknek, hanem a Fidesz hatalmi érdekeinek lesz alárendelve.

Patyi András most bizonyíthat majd Orbánnak, hogy többet nem fog hibázni, fideszeseket nem fognak többet elítélni és ennek mindössze a bírói függetlenség az ára.”

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2018. július 05. 15:59
És??? Ha úgy dönt, jól fog dönteni! Nem is egy zsigeri libsi!
nyugalom
2018. július 05. 12:56
Erthetetlen a hiszti - ki szokott az ellensegevel dolgozni? Tetszettek volna nyerni.....
márami
2018. július 05. 12:37
Patyi bocsánatkérése tökéletes látlelete ennek a rendszernek. Szégyellte magát, amiért nem kezelte a miniszterelnököt a törvény felett állónak, de legközelebb ez nem fordult elő becsszó. Mint ahogy az is szép látlelet volt, hogy Orbán a megbírságolás után dafke visszament a dadi oviba, vitt focilabdákat és csakazértis fölrakott még egy gyerekekkel készült videót a fb-oldalára, a mit sem sejtő szülők megkérdezése nélkül. Orbán a törvények felett állónak képzeli magát és el is várja a talpnyalóitól, hogy így is kezeljék.
schnee
2018. július 05. 12:12
1. A maszop már régen temetōérett 2. Pátyi tényleg bocsánatot kért a törvény betartása miatt 1 és 2 független egymástól, de Pátyitól függetlenségét nem lehet várni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!