Horthy Miklós hívta be, majd kényszerítette a vonakodó Veesenmayert és Eichmannt

2020. május 09. 13:57

Kérjen bocsánatot Schmidt Mária a megszálló Magyarország nevében az áldozat németektől!

2020. május 09. 13:57
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„Most már mégis minden másképp volt.

75 éve ért véget a második világháború. Eljött az ideje a számvetésnek, hogy átértékeljük eddigi véleményünket, és megnevezzük végre a felelősöket! (Kivéve a Pesti úti idősotthon ügyében, mert ha ott megnevezzük a picsogó primadonnát, az Indexnél hisztériás rohamot kapnak függetlenék!)

Az alábbi jelentés ugyanúgy mélyreható kutatás eredménye, mint a legutóbbi Freedom House jelentés, amit a történelemtudományban jártas Új Múlt 2000 Kft. munkatársai állítottak össze – Cégünk mindig az Ön rendelkezésére áll, asszonyom!

Most már mindig is úgy volt, hogy a világháborúért az agresszor Lengyelország a felelős. A lengyelek makacs viselkedése ma is tapasztalható jelenség, és hasonlóképpen az akkori magatartásukhoz, ma sem szeretnének fejet hajtani a közös, európai értékek előtt! Ezért a lengyeleket kollektív felelősség terheli a második világháborúért, amiért kiprovokálták a békés Németország önvédelmi jellegű csapását. (Hasonló felelősség terheli a finneket a Szovjetunióval szemben.) Az Új Múlt 2000 Kft. ezért javasolja a hajthatatlan lengyelek felosztását az áldozati nagyhatalmak között. Ezzel egyidejűleg javasoljuk annak ismételt kivizsgálását, hogy milyen provokáció érte a békés szovjeteket a katyni erdőben a lengyelek részéről.

Az is mindig úgy volt most már, hogy a második legfontosabb felelős Magyarország, ahová Horthy Miklós hívta be, majd kényszerítette a vonakodó Veesenmayert és Eichmannt, hogy hajtsák végre ördögi tervét (a magyar nyilasok és a németek minden tiltakozása ellenére).

Ezért felszólítjuk Schmidt Máriát, hogy azonnal vigyék el a történelemhamisító emlékművet a Szabadság térről és kérjen bocsánatot a megszálló Magyarország nevében a már mindig is áldozat németektől, még ma.

Új Múlt 2000 Kft.
2020. május 8.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jord
2020. május 10. 06:18
Nincs probléma Gabika, majd ha idősebb leszel és tapasztaltabb rá fogsz döbbenni hogy kicsoda is schmidt Mária.Nem ártana az sem ha utána néznél hogy Magyarországon milyen múltja van a nacionalizmus legsötétebb irányzatainak és milyen kapcsolatban voltak a hasonszőrű német testvér pártokkal
Amondó
2020. május 10. 00:13
A Szabadság téri obeliszk ügye még rendezetlen. Szovjet hősi emlékműről van szó, melyet a jelenlegi országleosztás szerinti Oroszország tekint saját szent szimbólumának. Ámde az egykori diadalmas Szovjetuniónak ma több - mérsékelten diadalmas - utódállama is létezik, köztük a legnagyobb: Ukrajna. És hazánkban épp a 2., 3., 4. Ukrán Front tevékenykedett. Példátlanul kényes helyzet állhat elő, ha az ukránok rácsodálkoznak a diadalmas szovjet emlékműre és magukénak követelik. Követelésüket történelmi tényekkel tudják indokolni, mondván, hogy 1945-ben az ukránok önfeláldozó hősiessége szabadította fel Magyarországot a magyar elnyomás alól. Elgondolni is rossz, hogy az ukrán-orosz konfliktus átterjedhet a Szabadság térre, ott fognak majd egymásra lövöldözni az emlékmű birtoklásáért. (Véletlenül magyarokat is lelőhetnek, de az nem számít.) Nincs mit tenni, az ukránoknak is emlékművet fogunk emelni. Aztán jöhetnek a román, török, tatár igények.
Mich
2020. május 09. 23:52
a Pesti úti idősotthon... és a picsogó primadonna...
Agnieszka
2020. május 09. 19:29
Aranyos, komolyan vicces, nagyon találó. Remek. Érdekes, h. nem egy olvasó "komolyan" vette. Itt lopjuk a napot, pihenésképp, tanulni vágyásból, mások véleményének tanulmányozása céljából, mégis, ennyire nem mindenkinek megy a szövegértés. Fura.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!