Kimondjuk: hibáztunk!

2020. május 20. 08:49

A mai, magát tévedhetetlennek tartó vezér által irányított rezsim idején ritka az emberi hibák elismerésére.

2020. május 20. 08:49
Jobbik
Facebook

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a magyar történelemben szinte alig találni példát arra, amikor egy politikai szereplő elismerte, hogy hibázott. Főként a mai, magát tévedhetetlennek tartó vezér által irányított rezsim idején ritka az emberi hibák elismerésére. Mindezek ellenére, mi szeretnénk beismerni: hibáztunk, mert nem vagyunk tévedhetetlenek. Emberek vagyunk.

A tegnapi napon az Országgyűlés elfogadta az állami megfigyelőrendszerről szóló 282 paragrafusból álló salátatörvényt. Megváltoztathatatlan tény, hogy a Jobbik – a téma felelősének a javaslata alapján – megszavazta a törvényt. Hiba volt. Még akkor is, ha tudjuk, hogy a kétharmaddal bíró Fidesz nélkülünk is elfogadta volna azt. Akkor is, ha Orbán rendszerében a korlátlan megfigyeléssel kapcsolatban már rég nincsenek illúzióink, most viszont a salátatörvénybe rejtett paragrafusok ezt legalizálták a szolgálatok számára.

Az a több ezer éves emberi bölcsesség adhat valamekkora mentséget számunkra, miszerint tévedni emberi dolog, de a hibát el nem ismerni ördögi. Ezért kimondjuk: hibáztunk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. május 21. 14:15
Még ha hibáztatok volna... Akkor azt mondom, hogy O.K. valaki rosszul mérte fel az irányt, az igényeket. DE TI ELADTÁTOK MAGATOKAT!... Meg eladtátok azt a hazafias vonalat képviselő szavazótábort aki a szívét lelkét adta magyarországért. Nem voltam sosem Jobbikos szavazó, mert szerintem az "akasszukfel, Öljükmegen" kívül soha nem volt programjuk. De ma hánynom kell tőlük.
hátakkor
2020. május 20. 18:10
G.Lajostalanodik a Mozgalom, visszatér Dobrev Klein kebelére 12 év után. Back to origin.
Magnólia
2020. május 20. 17:48
Vajon Simicska nagyúr visszakéri a beléjük invesztált sok sok forintot, hogy kis kedvencét kiteszik, mint a tisztátalan macskát? Pont jó helye lesz a DK-ban, esze már úgyis csak oda elég.
Sulammit
2020. május 20. 17:17
Kizárnák a jobbikból Varga-Damm Andreát https://hvg.hu/itthon/20200520_Kizarnak_a_Jobbikbol_VargaDamm_Andreat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!