Öngyilkos lett az eladósodott állatorvos

2021. szeptember 10. 15:15

A devizaadósok nagy csalás áldozatai voltak, a propaganda szerint a kormány már mindent megoldott.

2021. szeptember 10. 15:15
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Felettem járt az egyetemen. Rengeteg tragédia híre jut el hozzám, de persze minél közelebbről jönnek ezek a hírek, annál inkább megüti az embert. A devizaadósok küzdelmét sokan hajlamosak azzal elintézni, hogy miért nem vigyáztak magukra. Pedig az évszázad egyik nagy csalásának áldozatai voltak, aminek sok közgazdaságilag is képzett ember is bedőlt. Persze azt senki nem gondolta, mert senki nem mondta előre, hogy a Fidesz gazdaságpolitikájának az egyik alapja a drasztikusan legyengített forint lesz. Az egészen egyébként nem a bankok, hanem a Magyar Nemzeti Bank nyerte a legtöbbet, Matolcsy azokat a százmilliárdokat szórakozza el azóta is. A propaganda szerint a kormány már mindent megoldott:(

A család szeretné, ha minél több helyre eljutna ez a tragikus történet”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2021. szeptember 11. 23:27
A devizahitel csak a milliárdos maffia (Rothschildok, Rockefellerek, GS, Bill Gates, stb.) tervének egy apró eleme. Az a céljuk, hogy a "nyugati" világból" egy csökkentett létszámú, kevert, gyökértelen, önbecsülés nélküli, rabszolga masszát hozzanak létre. Azért szerveztek polgárháborúkat Afrikában, az arab országokban, hogy Európát eláraszthassák migránsokkal, akik ha erőre kapnak népirtást rendeznek. A terv része az USA és Európa lakosságának megfosztása a magántulajdonától is. Az USA-ban a bankok szándékosan adtak túl magas ingatlan hiteleket, aztán bedöntötték az adósokat és lenyúlták az ingatlanjaikat. Magyarországon ugyanezért szüntette meg az SZDSZ-MSZP koalíció, azaz fletó az otthonteremtési támogatást, hogy aki lakást akar az devizahitelt vegyen fel, amit aztán előre tervezetten be is döntöttek.
Anonymtalan
2021. szeptember 11. 19:37
Pont, mint a szegény öregbácsi szomszédod, akit halálba kergettél, te féreg.
cutcopy
2021. szeptember 11. 11:08
Ha devizaadósság, akkor már megint szövetségeseiddel van gondod..
ujujuj
2021. szeptember 11. 06:15
Na ehhez 1-10 skálán milyen vastag bőr kell a ragyás pofájára? Értem én hogy politikus, ezért többet kell tűrnie, de ez egy emberi tragédia. Mármint az öngyilkosság is, de most arra gondolok, amikor valakiből ennyire kihal az arányérzék, mértéktartás és a gátlás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!