A békeidőben született brüsszeli szabályok nem tartanak lépést a valósággal

2021. december 16. 16:45

A magyar Alkotmánybíróság múlt pénteki határozata mérföldkőnek számít.

2021. december 16. 16:45
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„A világ nagyot változott, és a békeidőben született brüsszeli szabályok nem tartanak lépést a valósággal.

A magyar Alkotmánybíróság múlt pénteki határozata mérföldkőnek számít, hiszen megerősíti a magyar kormány migrációs politikáját, egyértelművé téve, hogy a magyaroknak joguk van megvédeni saját magukat és az ország határait.”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2021. december 17. 09:36
Kedves Ellenzékiek! Nem fog menni, hiába erőlködtök. Rá szükségünk van az európai és a hazai politikában :-) Hiába gerjesztitek, kavarjátok a biliben lévő tartalmat, annak eredete: a budapesti Városházán van. Ott kell kotorászni, nem itt.
-Zsolt-
2021. december 16. 22:47
Jucika, nálatok már háború van?
jánosbácsi
2021. december 16. 22:04
Jucus hányat tudsz dekázni fejen állva?
Akitlosz
2021. december 16. 21:34
Az a valóság, hogy jelenleg békeidő van. Hiába szeretne a Fidesz harcolni, csatázni, háborúzni, megvédeni, lövészárkot ásni, csak álmaiban nincsen béke. Kár, hogy olyanok lehetnek miniszterek ebben az országban, akik azt sem tudják, hogy jelenleg béke van. Migráció meg határvédés mi? Még egy támadót sem mert lelövetni a "háborúzó" kormány.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!