A mandineres hazugsággyár jól üzemel és ez a táblázat annyira szánalmas, hogy senki nem hiszi el

2022. február 20. 13:51

Mondom ezt úgy, hogy nagyon előkelő helyre kerültem, azaz nekem hihettek!

2022. február 20. 13:51
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

A VÉLEMÉNYVEZÉREK TÁBLÁN a múltheti 10. helyről az 5. helyre került a Perintfalvi Rita Publik közösségünk! Mindenképpen óriási büszkeség, hogy csilliós kormányzati pénzek nélkül ilyen elérése van az oldalamnak! De persze tudjuk, hogy rengeteg véleményformáló nem is szerepel rajta soha. A Mandineres hazugsággyár jól üzemel és ez a táblázat annyira szánalmas, hogy senki nem hiszi el. Mondom ezt úgy, hogy nagyon előkelő helyre kerültem, azaz nekem hihettek! Vagyis nem, mindenkit arra kérek, aki olvas engem, hogy semmit ne higgyen el nekem azért, mert én mondom! Mindig legyetek szkeptikusak! Gondolkodjatok! Soha nem fogom azt mondani Nektek, hogy higgyetek nekem, de azt igen, hogy használjátok az eszeteket és ha valóban erősek az érveim, ha erősebbek bárki más érveinél, akkor tartsátok jónak! Ezen alapul a demokrácia, ezt kell újra tanulnunk! Együtt!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hoked_ly
2022. február 24. 10:27
Kija faszom ez a ritapicsa? Lóhímtagot a seggébe, mert kielégítettlenségében már félrebeszél!
nagyi1954
2022. február 24. 09:00
Beteges.
Forgalmazó
2022. február 21. 21:43
Eszetlen ribanc
Reszelő Aladár
2022. február 21. 19:06
Tele vagyunk beteljesületlen szerelmekkel: Bíró Mariann és Karácsony Gergely, Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc Lukácsi Katalin és MZP Perintfalvi Rita és Homonnay Gergely Klára úr és ???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!