Sok erőt a küldetésedhez, Péter!

2022. március 03. 11:56

Soha nem volt még ennyire jó kezekben a magyar külpolitika, mint nála

2022. március 03. 11:56
null
Rákay Philip
Facebook

„Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternél kezdtem ma reggel… Kimondani is furcsa, de igaz: húsz esztendeje ismerjük egymást. Akkoriban a Fidelitas alelnöke volt, s egyben a legfiatalabb országgyűlési képviselőként dolgozott. Politikai éleslátásával, elképesztő szorgalmával már akkor is kitűnt a korosztályából, s tisztán látszott: erre a pályára született.

Persze van bennem elfogultság vele kapcsolatban, de tárgyilagosan szemlélve is azt gondolom: soha nem volt még ennyire jó kezekben a magyar külpolitika, mint nála. Okos, kemény, megingathatatlan és igazi patrióta!

Szomorú és igen aggasztó világpolitikai helyzetben beszélgettünk ma háborúról, békemisszióról és arról is, miféle felelőtlenség a baloldal részéről célkeresztet rajzolni a kárpátaljai magyar nemzettársainkra. Sok erőt a küldetésedhez, Péter!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2022. március 04. 14:38
A nyalás akkor is undorító, ha jobboldali csinálja
Járványfigyelő
2022. március 04. 07:09
Ez így van. És elképesztő a munkabírása.
huglot
2022. március 03. 20:26
Ezt hívják úgy, hogy benyalni a meleg szarig. Még akkor is, ha akár őszinte. És akkor is, ha egyébként egyetértek. Szerintem ilyet így nem csinálunk.
amca
2022. március 03. 19:19
Voltak nagyágyúk pedig. Rattus Göncz Árpád lánya. Balázs Péter nevű senkise.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!