Tömegoszlatásra keresnek küzdősportokban jártas civileket

2022. március 27. 14:50

Egy tömeges választási csalás elleni tüntetés szétverését „elegánsabb” kopaszokra bízni, mint a rendőrséggel csináltatni.

2022. március 27. 14:50
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ezek szerint a képernyőfotók szerint valakik tömegoszlatásra keresnek küzdősportokban jártas »civileket« jó pénzért.

Több hasonló információt kaptam, amit persze ellenőrizni nehéz. Mégis tudni kell ennek a lehetőségéről, mert nem lenne lehetetlen, hogy a Fidesz ebben is számít az orosz és a szerb példára. Egy tömeges választási csalás elleni tüntetés szétverését »elegánsabb« kopaszokra bízni, mint a rendőrséggel csináltatni -pláne, hogy nem is biztosak benne, hogy a rendőrség engedelmeskedne.

Láttunk már itthon is hasonló dolgokat, de a szerbek néhány hónapja konkrétan ezt csinálták: toborzott “civil” verőlegényekkel próbálták szétveretni az autópályákat elfoglaló tüntetőket.(az Átlátszó fontos cikke erről itt: https://vilagterkep.atlatszo.hu/.../maszkos.../)

Erre egyféleképp lehet csak felkészülni: ha tüntetni kell, sokan kell lenni. Akkor hiába lesznek fizetett »tömegoszlatók«.”

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
XTRO
2022. március 28. 22:00
Bármennyire szeretnétek , itt nem lesz Majdan ! De ha megpróbáljátok kevésbé lesz sport inkább rövid de hatásos küzdelem. Ez nem ígéret..
budapesti
2022. március 28. 13:30
"Tüzet" kiált a gyújtogató... http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/02/birosagnak-kell-feloszlatnia.html?view=magazine
olvass
2022. március 28. 13:11
"... amit persze ellenőrizni nehéz." Kitalálni viszont rendkívül könnyű. Remélem nem csak elbukjátok, de te sem jutsz be.
I_Isti
2022. március 28. 12:42
Jé, még el sem vesztették a választásokat, de már szervezik a tüntetést a választások eredménye ellen?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!