Miért tilos az LMBTQ-aktivistáknak kijelenteni, hogy egy olyan ember, aki meztelenül mutogatja magát egy kisfiúnak, az egy szörny?

2022. július 25. 21:26

Túl sok kérdés, és egyre jobban félek a válaszoktól...

2022. július 25. 21:26
null
Apáti Bence
Origo

„Beszélhetünk-e jó kontextusról abban az esetben, ha hiányos öltözetű, vagy meztelen, nőnek öltözött férfiak gyerekek előtt vagy egyenesen gyerekeknek lejtenek szexuális töltetű táncot? Nyilván nem. Nagyon nem. Egyáltalán nem. Ugyan. Dehogyis.

Mégis órák óta ezen gondolkozom, ugyanis a most szombaton lezajlott Pride-on szinte mindegyik megkérdezett valami hasonlóval védekezett, mikor a Pesti Srácok riportere, és a The Fair Right YouTube csatorna vloggere, Varga Ádám afelől érdeklődött, hogy mit szólnak, illetve mit gondolnak az éjszakai bárokban, vagy bárok előtt gyerekek előtt hiányos öltözetben vonagló Drag Queenekhez – mondjuk én a gyerekek szüleit is elvinném egy pszichológushoz –, vagy mondjuk ahhoz a konkrét esethez, mikor egy erősen kisminkelt férfi anyaszült meztelenül - mindössze magassarkú volt a csodabogáron - pózolt egy kisfiúval. (Nyilván nem a sajátjával, bár az is számos kérdést felvetne.)

– Ismerni kellene a kontextust. Mondták, pont úgy, mintha összebeszéltek volna. Minő meglepetés, mindhárom megkérdezett ugyanezt válaszolta. (Úgy belepillantanék egy belsős LMBTQ-levelezésbe, biztosan nem találnék olyan eligazítást, ami arról szól, hogy szó szerint ezt kell válaszolni, ha egy kötekedő konzi újságíró a gyerekek előtt táncikáló travikról kérdezi az aktivistákat. Vagy mégis?)

Az a középkorú hölgy is ezt mondta, aki láthatóan igencsak felháborodott azon, hogy a riporter a valósággal, az igazsággal provokálta. Pardon, szembesítette. Magából kikelve kijelentette, hogy erről nem hajlandó beszélni, ha ilyen dolgokról kérdezik, akkor befejezi az interjút. És a tarka-barka, színes ruhába bújt Steiner Kristóf is szerette volna megismerni azt a bizonyos a kontextust. Később, az esti bulin pedig lelkesen fogadta a gatyájába dugdosott papírpénzeket.

Csak tudnám, hogy mi lehet az a kontextus, ami neki, nekik megfelelő lehet? Milyen összefüggésben lehetne helyes az, ha valaki egy gyereknek riszálja a fenekét, gyerekeket akar elbűvölni a táncával, a szűk és rövid miniszoknyájával, a kurvás sminkjével, a szőke vagy vörös parókájával? Azzal, ha gyerekek előtt jár valami bizarr termékenységi táncot, miközben a háttérben egy plakáton egy szexuális aktusról szóló szöveg látható. (It's not gonna lickit self) Akkor, ha közben az elfogadásról suttog a fülébe?

Ha az egyetemes emberi jogokról beszél neki? Ha miközben a mocskos pedofilja a pömpölőjét lóbálja a szexualizált gyerek-Drag Queen előtt, a transzneműek vidám és gondtalan életéről, a nemváltás örömeiről, és a gonosz Fideszről mesél? Mi ez a szarkenegetés? Mi a franc ez a pedofil-mentegetés? Miért olyan nehéz kimondani, hogy elfogadhatatlan, ha egy miniszoknyás férfi gyereknek jár szexuális táncot? Egyáltalán mit keres gyerekek közelében?

Miért tilos az LMBTQ-aktivistáknak kijelenteni, hogy egy olyan ember, aki meztelenül mutogatja magát egy kisfiúnak az egy szörny, egy bűnöző, egy börtönbe való rohadék pedofil?? Túl sok kérdés, és egyre jobban félek a válaszoktól...”

Nyitókép: Ferenc ISZA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zilizi Gábor
2022. július 27. 00:34
Kell egy jogi precedens ahol kialakítható majd a #dragqueenabused_metoo és szép lassan bejelentkeznek majd az emberek rá lehet hogy celebek is :-)
Lajoss
2022. július 26. 17:05
Bence,olyan jó volt nem olvasni téged..a rúd vár rád..
1000bocs
2022. július 26. 09:30
Miért, miért...nyugaton már megmondták: a pedofília csupán egy szexuális irányultság, pont. Sajnálni kell a pedofilt, ahogy a Népszabadság Online Seres féle cikke is jelzi. Mitz nem lehet ezen érteni? A baloldal olyan mint egy pszichopata. Lassan kerít be. Mindig elmegy egy határig, de ahol érzi hogy már nem viseli el a társadalom, OTT EGY PICIT VISSZAVESZ. Eltölt ott egy csomó időt, érzékenyít, puhít. SZOKJ HOZZÁ. Majd továbbmegy. Megint addig, ahol már a társadalom ellenállna. Majd visszavesz egy picit. Puhít, vár. Majd megint továbbmegy. Így van az, hogy amit tizenöt éve még röhögve elutasítottunk volna, azt mára a társadalom elfogadja mint létező dolgot. A piszichopata lassan kerít be. Most még ott tartunk, hogy a pedofíliával kapcsolatban vagyunk puhítva. Majd nézzétek meg mi lesz tizenöt év múlva. Ha tudnád hová megy ez az egész történet, ha tudná az egész társadalom akkor botokkal kergetnénk az összes rohadék, beteglelkű, torz balos ki az országból. Ha tudnánk, és most hirtelen történne az a változás amit ezek szépen lassan adagolnak, akkor szét lenne verve minden szerkesztőség, tollba forgatva minden rohadék pedofilmentegető köcsög, és minden rohadék visszafogná magát és rejtőzködne mint régen a mutogatós bácsik. ma ezek nem szégyellik magukat, hanem büszkén vonulnak. Ma a szatíroknak minden évben szervezett módon hozzák a kiskorúakat az ostoba szüleik, akik előtt teljesen nyugodtan szerezhetnek maguknak örömet a mutogatással.
helemba
2022. július 26. 09:22
Böjte atyára és a pedofil haverjaira gondoltál?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!